Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen lietotāju skaits pārsniedz Windows Mobile un BlackBerry kopā ņemtus

    Jaunākie raksti

    Cyanogen komandai ik pa laikam gadās saduļķot Android un Google ūdeņus ar dažādiem paziņojumiem par Android tikai vārdos esošo atvērtību, bet faktisko kalpošanu tikai un vienīgi Google iegribām. Cyanogen tiek augstu vērtēts, jo uzņēmīgi cilvēki, kas apvienojušies zem šī nosaukuma, piedāvā ražotāju novārtā pamestām viedierīcēm jaunākās Android versija. Cyanogen pēdējo divu gadu laikā smagi strādājuši, lai gūtu popularitāti arī ierindas Android lietotāju vidū. Sadarbībā ar OnePlus tapa atpazīstamais OnePlus One ar jau rūpnīcā uzstādītu CyanogenMod.

    Cyanogen pārstāvis atklājis, ka pielāgotās operētājsistēmas versijas visā pasaulē izmanto jau 50 miljoni lietotāju, kas esot vairāk, nekā Windows Phone (Mobile) un BlackBerry operētājsistēmu lietotāji kopā ņemti.

    Reklāma

    Šobrīd Cyanogen atteicies no sadarbības ar OnePlus, bet uzsākta sadarbība ar pie mums maz zināmu ražotāju Blu. Tiek ziņots, ka Maiami bāzētais viedierīču uzņēmums jau ir gatavs veidot pirmo viedtālruni, kas saņems Cyanogen versiju par Android OS bez Google līdzdalības. Blu norāda, ka nāksies izmantot, piemēram, Amazon Appstore Google Play vietā, Nokia HERE kartes aizstās Google Maps, Opera aizstās Chrome, OneDrive vai Dropbox – Google Drive utt. Par meklēšanu rūpēsies Bing kopā ar Cortana balss asistentu. YouTube atkarīgajiem nāksies izmantot nevis atsevišķu lietotni, bet saturu apskatīt ar interneta pārlūka palīdzību.

    Teorētiski līdzvērtīgu ceļu iet arī Meizu, bet Meizu gadījumā lietotājs dodas uz ražotāja veikalu un ielādē lietotni, kas uzstāda Meizu viedtālrunī visu nepieciešamo Google Play izmantošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma