Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijas tirgū laiž jaunu izliekto 4K UHD televizoru ar webOS 2.0 un Harman Kardon skaņas sistēmu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis, ka Latvijā tirdzniecībā nonāk premium 4K UHD televizori (modelis UG870V) ar 55 un 65 collu lieliem ekrāniem. UG870V ir jaunākais papildinājums daudzpusīgajā premium LG televizoru klāstā. Tas aprīkots ar uzņēmuma jaunāko webOS 2.0 Smart TV platformu, lielisku Harman Kardon skaņas sistēmu un izliektu ekrānu, nodrošinot patiesi kinematogrāfisku skatīšanās pieredzi.

    LG ULTRA HD televizors nodrošina pirmšķirīgu 4K izšķirtspēju ar In-Plane Switching (IPS) 4K paneļiem. Šis ekrāns spēj atainot attēlu krāsu dinamiku tuvu oriģinālajai kvalitātei, vienlaikus nodrošinot satriecoši plašu skatīšanās leņķi. LG True Black Control tehnoloģija uzlabo kontrastu un rada tumšāku, dziļāku melno toni, kamēr LG 4K Upscaler funkcija nodrošina iespēju uzlabot parastu saturu tuvu 4K kvalitātei. Tāpat jauninājums 2015. gadā televizoru modeļiem ir LG Natural Color funkcija, kas minimizē krāsas reprodukcijas kļūdas, kamēr Contrast Optimizer maksimizē krāsu kontrastu un gaišumu.

    Reklāma

    Kā lielisks papildinājums LG izslavētajai attēla kvalitātei ir ULTRA Surround skaņas sistēma, kas nodrošina skatītājiem padziļinātu skatīšanās pieredzi, kādu iepriekš piedāvājuši vien kinoteātri. Skaļruņu sistēma, kuru radījis viens no audio nozarē ievērojamākajiem zīmoliem Harman Kardon, sniedz vienmērīgu, neizkropļotu skaņu ar padziļinātu basu un plašu platjoslas spektru.

    LG UG870V ir arī daļa no jaunā ULTRA Slim dizaina koncepta. Televizora skatīšanos vēl vairāk uzlabo izliektā ekrāna dizains, kas ir svarīgs faktors televizora padziļinātās skatīšanās pieredzes nodrošināšanai. Lai arī no skata trausls, pateicoties unikālajām IPS paneļu īpašībām, LG UG870V ir ļoti stabils un izturīgs pret bojājumiem.

    Papildus attēla kvalitātes uzlabojumiem, jaunais televizors ir aprīkots arī ar LG atjaunināto Smart TV platformu webOS 2.0. Platforma ir īpaši izstrādāta, lai pastiprinātu svarīgākās funkcijas, kas atrodamas pašreizējās paaudzes Smart televizoros, tādējādi nodrošinot vienreizēju lietotāju pieredzi, kurai nav līdzvērtīgas, konkurējošas sistēmas. webOS 2.0 balstās uz 3 pīlāriem – vienkārša savienošana, vienkārša pārslēgšana un vienkārša izpētīšana, tādējādi ērtību paceļot pilnīgi jaunā līmenī, vienlaikus pārvaldot vairāk satura iespējas kā līdz šim. WebOS iedarbināšana kļuvusi krietni ātrāka – Home Launcher aktivizēšanas un aplikāciju palaišanas laiks ticis samazināts par 70%. Tāpat jauninājums webOS 2.0 platformā ir My Channels funkcija, kas nodrošina iespēju lietotājiem individuāli pielāgot savus iecienītākos televīzijas kanālus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    23.07.2015 14:10

    Vai man vienam šķiet, ka skatoties uz ekrānu, tas ir IEliekts, nevis IZliekts?
    Protams, ja ir TV vērotāji, kas uz to skatās no aizmugures, tad tas tiešām ir IZliekts ;)

    Reklāma