Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro veido ekstrēmo video tiešsaistes veikalu

    Jaunākie raksti

    Iespaidīgi un asprātīgi, varbūt pat pilnīgi muļķīgi video klipiņi var to veidotājiem atnest pasaules slavu un varbūt par kādu naudu. Pavisam nesen internetu pāršalca informācija, ka kāds spēlīšu spēlētājs ar YouTube video izrādīšanu gadā nopelnījis 7 miljonus dolāru. Viņš lielu naudu ziedojis labdarībai, bet tāpat internets ir nežēlīgs un video autoram nācās veidot paskaidrojuma video.

    Arī GoPro vēlas paķert kumosiņu no video ierakstiem, kas uzņemti ar GoPro sporta kamerām, tāpēc uzņēmums veido tiešsaistes veikalu, kurā būs iegādājami dažādi ekstrēmo sportu video. Katrs pats var ievietot savu video un ar to pelnīt naudu. GoPro Licensing video portāls jau ir atvērts un Adweek ziņo, ka aptuvenās labu video cenas sākas no 1000 dolāriem. Cena ir ļoti atkarīga no video materiāla izmantošanas mērķiem un paredzētā demonstrēšanas ilguma.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, cik GoPro patur no naudas sev un cik tiek izmaksāts video radītājam. Drīzumā varam gaidīt, ka puskailās meičas reklāmu video tiek aizstātas ar pārgalvju, atlētu un video profesionāļu uzņemtiem GoPro kadriem.

    gopro

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    21.07.2015 09:34

    Pēc 2 gadi aizvērsies!

    Reklāma