Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp beidzot ļauj nosūtīt arī HD kvalitātes video

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām WhatsApp paziņoja, ka beidzot sarakstēs iespējams nosūtīt augstas izšķirtspējas bildes. Tagad to var izdarīt arī ar video, un tie netiks sakompresēti kā iepriekš.

    Līdz šim visi video WhatsApp tika sakompresēti līdz 480p izšķirtspējai, kas mūsdienu standartiem skaitās zema kvalitāte. Arī YouTube ir jāpacenšas atrast kādu video, kuram būtu pieejama tikai šāda izšķirtspēja. Protams, tas gan ir ļāvis ātrāk nosūtīt video, kā arī tie aizņem mazāk atmiņas.

    Reklāma

    Ar jaunāko WhatsApp versiju beidzot iespējams nosūtīt arī 720p izšķirtspējas video, kas nozīmē, ka ir iespējams sasniegt HD kvalitāti. Pirms nosūtīšanas lietotājam tiks piedāvāta iespēja izvēlēties kādas kvalitātes video nosūtīt: standarta vai augstas izšķirtspējas. Papildu tam lietotne parādīs, cik daudz vietas aizņem konkrētais video. Tādējādi lietotājam būs iespēja izvēlēties nepieciešamo kvalitāti, kas var lieliski noderēt slikta interneta pārklājuma apstākļos vai kad dati ir ierobežoti.

    Ja joprojām ir nepieciešams sūtīt pilnas izšķirtspējas video ar 1080p vai 4K kvalitāti, to var izdarīt, video pievienojot kā failu WhatsApp sarakstē. Līdz šim bija zināms, ka WhatsApp video kvalitāte ļoti atšķiras no tā, ko redzam savos telefonos, taču tagad situācija noteikti uzlabosies.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotājs
    28.08.2023 18:09

    Līdz šim nav sagādājis tas problēmas. Oriģinālas kvalitātes video un bildes var pārsūtīt, ja tu pievieno medija failu kā dokumentu.

    Reklāma