Web Analytics
More
    Reklāma

    Lattelecom līdz 2. augustam bez maksas piedāvā interneta televīziju

    Jaunākie raksti

    Vasarā, kad vairāk laika tiek pavadīts ārpus mājas, Lattelecom līdz 2. augustam piedāvā interneta televīziju bez maksas. Kopumā 46 TV kanālus varēs skatīties tiešraidē, bet vēl 21 kanālam pieejamas arhīva priekšrocības – sekot līdzi iecīnītajam raidījumam, filmai vai TV šovam sev ērtā laikā.

    “Gada siltajos mēnešos liela nozīme ir būt nepiesaistītam vietai. Aizvien biežāk izvēlamies strādāt no mājām, atvaļinājuma laikā doties uz laukiem vai brīvās stundas pavadīt pludmalē. Tieši šī iemesla dēļ Latvijas iedzīvotājiem būs pieejama Lattelecom interneta televīzija. Tagad Positivus festivāla koncertus varēs skatīties datorā un jaunākos ziņu izlaidumus telefonā, kamēr gaidi sabiedrisko transportu,” televīzijas priekšrocības raksturo Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.

    Reklāma

    Iemīļoto televīzijas kanālu vidū ir arī jaunais 360TV Positivus, kas raida 24 stundas diennaktī. Šogad festivāla noskaņu varēs izjust arī mājās palikušie, jo 21 stundu no visa festivāla laika ir nodrošināts pieslēgums. Par festivāla norises un apmeklētāju atspoguļojumu rūpēsies raidījums “Dzīvs un pozitīvs”, kā arī Artūrs Mednis ar raidījumu “Positivus dienasgrāmatas”, bet mūzikas cienītājus priecēs koncerti no lielākajām skatuvēm, intervijas ar māksliniekiem un citi jaunumi no Positivus teritorijas.

    Bezmaksas televīziju iespējams skatīties: lattelecom.tv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    11.07.2015 23:11

    Gada siltajos mēnešos liela nozīme ir vairāk laika aktīvi pavadīt svaigā laikā, nevis dirnēt pie televīzijas ))

    Reklāma