Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Game Recorder+ lietotne paredzēta Galaxy S6 spēlīšu ierakstīšanai

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris dienām Google oficiāli atklāja informāciju, ka grasās paplucināt spēļu straumēšanas vietnes Twitch tirgus daļu. Jau iepriekš tika baumots, ka Google veidojot līdzvērtīgu spēļu straumēšanas servisu, bet tagad YouTube Gaming ir oficiāla iespēja palūrēt kā citi šaudās vai braukāja ar virtuālu autiņu. YouTube Gaming serviss uzsāks savu darbību šajā vasarā, tas sākotnēji būs pieejams ASV un Lielbritānijā. Google apgalvo, ka YouTube Gaming būtiski atšķirsies no YouTube pamata pakalpojumiem, tajā nebūs pieejami citi, maldinoši video no YouTube pamatservisa. Aptuveni 25 000 spēles saņems specializētas mikrovietnes, lai vienuviet varētu redzēt visus vienas spēles video. YouTube Gaming palēnām tiks papildināts arī ar esošiem spēļu video, kas jau atrodas YouTube sarakstos.

    Arī Samsung nesēd rokas klēpī salicis un ar jaunām iespējām papildināta Game Recorder+ lietotne, kas sākotnēji bija pieejama vien Galaxy S6 un Galaxy S6 edge īpašniekiem. Game Recorder+ lietotne paredzēta spēļu ierakstīšanai, lai ar spēles gaitu varētu dalīties sociālajos tīmekļos. Samsung paplašinājis atbalstāmo viedierīču klāstu, lai Game Recorder+ lietotne iegūtu plašāku atpazīstamību.

    Reklāma

    Game Recorder+ lietotne veic spēles gaitas ierakstu 1080p izšķirtspējā un lietotne piedāvā spēli pārsedzošu saskarni ieraksta uzsākšanai un apstādināšanai. Interesanti, ka katrs var izmantot arī viedtālruņa priekšējo kameru, lai filmētu sejas izteiksmes spēlēšanas laikā. Skaņas ieraksts gan būs pieejams vien S6 un S6 edge lietotājiem. Pēcāk video ierakstu var nedaudz rediģēt un ielādēt YouTube. Game Recorder+ pievienota Game Boost iespēja, kas atbrīvo viedtālruņa resursus maksimālai jaudas pieejamībai.

    Samsung apgalvo, ka Game Recorder+ lietotne pieejama 161 pasaules valstī Google Play un Samsung Apps lietotņu veikalos sekojošām viedierīcēm: Galaxy S6 un S6 edge, Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy S4, un Galaxy Note II.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma