Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC valdei nākas atvainoties akcionāriem par sliktajiem finanšu rezultātiem

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ norisinājās HTC valdes un akcionāru tikšanās, kuras laikā HTC vadītāja Šēra Vanga (Cher Wang) atvainojās HTC vārdā par sliktajiem finanšu rezultātiem. Faktiski tie nav aprakstāmi kā slikti, tie ir dramatiski un, kā tiek ziņots, vājākie pēdējo 12 gadu laikā.

    HTC norāda, ka darbības rādītāji ir pievīluši daudzus cilvēkus. HTC pārstāvji ir pārliecināti, ka sliktajos finanšu rezultātos būt jāvaino zemā darbības efektivitāte un pārāk konservatīvais mārketings. Tiesa, iepriekš izmantotie video ar Robertu Dauniju junioru arī diez ko nelīdzēja HTC viedierīču pārdošanas veicināšanai.

    Reklāma

    Uzņēmums plāno turpināt izmaksu samazināšanu un dažādu uzdevumu nodošanu ārpakalpojumu sniedzējiem. Grūtāk ies ar mārketinga stratēģijas pārskatīšanu, kas prasa milzīgus ieguldījumu. Tiek lēsts, ka Samsung visā pasaulē gada laikā mārketinga akcijās vien iztērē ne mazāk par 12 miljardiem dolāru. Visticamāk, Apple sava vārda spodrināšanai ar zaļajām enerģijām, mežu pirkšanām un otrreizējo ūdens izmantošanu puķu laistīšanai tērē vēl ievērojamākus līdzekļus.

    Šēra Vanga akcionāriem solīja, ka oktobrī gaidāms jauns un ļoti spēcīgs produkts, kā arī nākamais HTC One M sērijas modelis vairs nebūs desmaizīšu atrauga no iepriekšējo gadu modeļiem. Tam būs cits dizains un konkurētspējīgas komponentes. Jāatzīst, ka šī gada HTC One M9 nu nekā nesildīja sirdi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma