Web Analytics
More
    Reklāma

    “Silicon Vikings” mītapa īpašais viesis – Yrja Oftedahl Lothe (18.03.2015)

    Jaunākie raksti

    Rīgas Silīcija vikingi atgriežas – pievienojies mītapam 18.martā pulksten 19.00 TechHub Riga telpās (Kaļķu iela 12/14), uzzini interesantus stārtapu pieredzes stāstus un pilnveido savas prasmes!

    09a0e45Mītapa īpašā viese būs Irja Oftedāla Lote (Yrja Oftedahl Lothe), stārtapu entuziaste, kas ir darbojusies koprades telpā MESH Norway, kā arī uzkrājusi pieredzi Silīcija ielejā. Viņa atklās gan kopējās, gan atšķirīgās īpatnības starp ieleju, Norvēģiju un Eiropu un piedalīsies diskusijā par vietējās stārtapu kultūras izaugsmi un Silīcija ielejas klātbūtnes nepieciešamību.

    Reklāma

    Par mītapa tradīciju ir kļuvuši piča treniņi, un arī šī reize nebūs izņēmums. Ja gatavo savu lielo piču un vēlies to padarīt aizraujošu un pārliecinošu, šī būs Tava iespēja pilnveidoties! Tev atliek tikai uzkāpt uz skatuves, ievingrināt balsi un pičot!

    Silicon Vikings ir starptautiska organizācija, kas jau 17 gadus veido biznesa un tehnoloģiju kontaktu tīklu starp Ziemeļeiropu un Silīcija ieleju. Silicon Vikings apvieno vairāk nekā 5000 biedru un rīko dažādus ar biznesu un tehnoloģijām saistītus pasākumus, kuros dalīties pieredzē, smelties iedvesmu un iegūt jaunus sadarbības partnerus. Kopš 2014.gada 21.novembra Rīgai ir pašai savs Silicon Vikings atzars, kas ik mēnesi rīko mītapus par stārtapiem svarīgām tēmām, kā arī sniedz piču treniņus. Ieeja Silicon Vikings Riga mītapos ir bez maksas.

    Vairāk informācijas: http://www.meetup.com/techhubriga/events/221182606/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma