Web Analytics
More
    Reklāma

    Panasonic piedāvā vēl vienu neiznīcināmu klēpjdatoru – Toughbook 31

    Jaunākie raksti

    Panasonic jau labu laiku, un ar ļoti atzīstamiem panākumiem, ražo klēpjdatorus, kuri var izdzīvot ārkārtīgi ekstremālos apstākļos. Tāds būs arī jaunais, čemodānu atgādinošais Panasonic Toughbook 31. Dators atbilst ierīces drošības standartiem IP65 un MIL-STD-810G. Tas nozīmē, ka dators veiksmīgi darbosies gan pēc nonākšanas zem ūdens, gan arī pēc kritiena no 1,8 metru augstuma.

    Kā galvenais uzlabojums jaunajā Toughbook 31 tiek minēts akumulators, kurš nodrošina 18 stundas nepārtrauktu darbu, bet ar papildus akumulatoru arī 27 stundas autonomā darba. Uzlaboti ir arī citi datora tehniskie raksturlielumi. Panasonic šajā iekārtā ir izmantojuši piektās paaudzes Intel Core i5-5300U vPro procesoru ar takts frekvenci līdz pat 2,9 GHz, Intel HD Graphics 5500 grafisko procesoru un divu joslu a/b/g/n/ac WiFi bezvadu sakaru moduli. Kā operētājsistēma tiek lietotas Windows 7 Professional vai Windows 8.1 Pro Update.

    Reklāma

    Pārējie tehniskie raksturlielumi ir palikuši nemainīgi, tāpat kā datora funkcionālās iespējas. Nopērkams Toughbook 31 nenokaujamais klēpjdators būs jau februārī, un maksās sākot ar $3699. Panasonic klēpjdatoram šajā cenā ir iekļauta arī 3 gadu garantija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    31.01.2015 23:09

    Darbā tā laime ar iepriekšējās paaudzes modeļiem sastapties tiem paredzētajos apstākļos. Iespaidīgi aparāti. Tiešām neiznīcināmi. The Expendables 4! ;)

    Reklāma