Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo Zenbook S 13 OLED – pasaulē plānāko 13.3 collu OLED klēpjdatoru

    Jaunākie raksti

    ASUS šodien paziņoja par aizraujošo jauno Zenbook S 13 OLED (UX5304), pasaulē plānāko 13,3 collu OLED klēpjdatoru. Tas ir arī visu laiku videi draudzīgākais Zenbook un paceļ zīmola raksturīgās īpašības – īpaši ērti pārnēsājamo dizainu, ilgtspējību un veiktspēju, atrodoties ceļā – jaunā līmenī, pārliecinoši pierādot, ka mazāk var būt vairāk.

    Ar pasauli satricinošu, īpaši plānu 1 cm profilu un īpaši vieglu 1 kg korpusu, izsmalcinātais Zenbook S 13 OLED nodrošina bezkompromisu veiktspēju, savienojamību un akumulatora darbības laiku. Tā tas ir kļuvis par sevišķi pārnēsājama dizaina iemiesojumu, ar pavisam jaunu bazalta pelēku vai klasiski zilu apdari. Tas ir izstrādāts, stingri ņemot vērā vides veselību un oglekļa neitralitāti. Tā konstrukcijā izmantoti pārstrādāti metāli un plastmasa, tā iepakojums ir FSC Mix sertificēts, bazalta pelēkajam modelim izmantots elegants un jauns, videi draudzīgs plazmas keramikas alumīnijs un tajā ir halogēnus nesaturoša elektronika. Tāpēc tas ir videi draudzīgākais Zenbook modelis, ko jebkad esam radījuši.

    Reklāma

    Zenbook sērija izceļas ar nepārspējamu veiktspēju, atrodoties ceļā, un Zenbook S 13 OLED nav izņēmums. Tas izmanto līdz pat 13. paaudzes Intel Core i7 procesoru ar 32 GB LPDDR5 RAM un 1 TB PCIe 4.0 x4 SSD. Aprīkots ar pilnu ievadizvades portu komplektu savienojumiem, atrodoties ceļā, un ilgdarbīgu 63 Wh akumulatoru.

    Aizraujošam, dzīvības pilnam attēlam Zenbook S 13 OLED ir aprīkots ar brīnišķīgu 16:10 2.8K (2880 x 1800) ASUS Lumina OLED displeju ar Dolby Vision sertifikātu, ar Pantone sertificētu krāsu atveidi un VESA DisplayHDR True Black 500 sertifikātu. Tas nodrošina neticamu detalizāciju un visdziļākos melnās krāsas līmeņus.

    Īpaši plāns un īpaši viegls

    Lai sasniegtu īpaši plāno Zenbook S 13 OLED 1 cm profilu un īpaši vieglo 1 kg svaru, tā projektēšanā un konstrukcijā tiek izmantotas dažādas modernas tehnikas un materiāli. Tā tika samazināts svars un izmēri salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi, nemazinot veiktspēju. savienojamību vai akumulatora darbības laiku.

    • Displeja slāņa infūzija: Lai iegūtu neticami plānu profilu, esam iestrādājuši plānāku, taču pilnībā aprīkotu FHD IR kameru tieši ar CNC izstrādātajā vākā. Mēs esam izmantojuši arī īpaši izstrādātu īpaši plānu OLED paneli, kā rezultātā vāks ir par 30% plānāks.
    • Optimizēts iekšējais izkārtojums: Izmantojot precīzu CNC izstrādi, mēs atstājam vairāk vietas iekšējām sastāvdaļām. Mēs izmantojam shēmas plates ar mazāk slāņu un lielāku vadojuma blīvumu, ar daudz vairāk tranzistoru, nodrošinot labāku veiktspēju ar mazāku svaru kompaktākā telpā. Mātesplate ir precīzi izstrādāta, lai tajā ievietotu papildu īpaši plānu ventilatoru, kas palielina gaisa plūsmu labākai dzesēšanai. Tas padara klēpjdatora apakšējo daļu par aptuveni 25% plānāku.
    • Materiālu izvēle: Lai samazinātu svaru, tastatūras klājam tiek izmantots izturīgs un viegls magnija-alumīnija sakausējums, kas izveidots lietojot CNC izstrādes procesu, lai izveidotu stingru struktūru, kurai nav nepieciešams papildu atbalsts. Skārienpaliktnim tiek izmantots īpaši plāns stikla pārklājums, kā rezultātā tastatūras bloka biezums samazinās vēl par 25%.

    Rezultāts ir klasi definējošs sevišķi pārnēsājams klēpjdators. Tas ir plānāks un vieglāks, bez kompromisiem: tas ļaus straumēt video līdz pat 14 stundām, vienlaikus uzlabojot dzesēšanu un veiktspēju salīdzinājumā ar tā priekšgājēju. Un, neraugoties uz tā līdz šim neredzētajiem, kompaktajiem izmēriem, Zenbook S 13 OLED saglabā nevainojamu lietojamību un piedāvā plašu standarta ievadizvades portu komplektu.

    Vispusīga ilgtspējība

    ASUS ir apņēmies ar Zenbook paveikt vairāk, izmantojot mazāk. Šī ierīce ir EPEAT Gold reģistrēts produkts, kam ir atbildīgs pret vidi visā produkta dzīves ciklā, no materiālu izmantojuma un ražošanas līdz pat montāžai, lietošanai un kalpošanas laika beigām. Mēs esam samazinājuši tā oglekļa pēdas nospiedumu, iekļaujot pārstrādātus materiālus un izstrādājot videi draudzīgāku iepakojumu.

    Ierīce ir videi draudzīgākais Zenbook, kāds līdz šim ir radīts. Tā tastatūras pārklājā, korpusā un vākā ir iekļauts postindustriāli pārstrādāts (PIR) magnija-alumīnija sakausējums, kas samazina tā oglekļa pēdas nospiedumu par vairāk nekā 50%. Taustiņos un skaļruņos ir izmantota pēcpatēriņa pārstrādāta (PCR) plastmasa, un arī skaļruņos ir izmantota plastmasa, kas citādi varētu nonākt okeānā. Mēs esam pārveidojuši iepakojumu tā, lai tas būtu 100% pārstrādājams, izmantojot atkārtoti lietojamus un kompostējamus materiālus. Tas izmanto 100% FSC Mix sertificētu papīru no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem, kontrolētu koksni un materiālus no otrreizēji pārstrādātiem avotiem. Papīra iepakojuma ieliktņus var arī viegli pārveidot par noderīgiem klēpjdatoru statīviem. Turklāt Zenbook S 13 OLED arī pārsniedz ENERGY STAR energoefektivitātes standartu par 43%, tā samazinot elektroenerģijas patēriņu. Šīs ierīces ilgtspējības iniciatīvu galvenais mērķis ir panākt oglekļa neitralitāti, veicot iepriekš minētās darbības.

    Pirmo reizi esam izmantojuši īpašu ražošanas procesu, lai izveidotu plazmas keramikas alumīnija materiālu ASUS ekskluzīvajam vākam. Šajā procesā tiek izmantots tīrs ūdens un elektrība, un nav nepieciešami organiski savienojumi, stipras skābes vai smagie metāli. Tā vietā šī vannā balstītā metode ar zemu ietekmi uz vidi fiziski un ķīmiski pārveido alumīniju. Tā rezultātā palielinās nodilumizturība, aizsardzība pret koroziju, siltuma vadība, cietība[v] un mūža ilgums.

    Līdzās fiziskajām priekšrocībām šī materiāla izskats un sajūta līdzinās dabiskajam akmenim, kas sasaucas ar Zenbook sērijas garu. Neticamā kārtā tas padara katru vāku individuāli unikālu. Nav divu vienādu vāku. Ilgāks klēpjdatora kalpošanas laiks samazina arī ilgtermiņa atkritumu daudzumu, tāpēc Zenbook 13 S OLED tiek stingri pārbaudīts, izmantojot jaunāko MIL-STD-810H ASV militārā līmeņa izturības standartu, ar līdz pat 12 testa metodēm un 26 atsevišķiem testiem – šī ir pasaulē stingrākā klēpjdatora izturības pārbaude.

    Jauda atrodoties ceļā

    Intel Evo sertificētais Zenbook S 13 OLED nodrošina nevainojamu veiktspēju un pārvietojamību ar līdz pat 13. paaudzes Intel Core i7 procesoru. Tas var palielināt jaudu par 20 % līdz termiskās aplēses jaudai (TDP) līdz 20 vatiem. To atbalsta līdz pat 32 GB LPDDR5 RAM un īpaši ātrs 1 TB PCIe 4.0 x4 SSD ar ilgdarbīgu augstas ietilpības 63 Wh akumulatoru. WiFi 6E, kas uzlabots ar ASUS WiFi Master Premium, nodrošina ātrus un stabilus savienojumus.

    Par spīti kompaktajam dizainam Zenbook S 13 OLED ietver pilnu ievadizvades portu komplektu, tāpēc lietotājiem ceļojot nav jāņem līdzi papildu spraudņi vai adapteri. Divi īpaši ātrie Thunderbolt™ 4 USB-C porti atbalsta ātro uzlādi, 4K ārējos displejus un līdz 40 Gbps datu pārsūtīšanu, kā arī ir pieejams USB 3.2 Gen 2 Type-A ports, HDMI 2.1 ports un 3,5 mm audio ligzda.

    Lai uzlabotu videokonferenču kvalitāti, atrodoties ceļā, FHD IR kamerā ir iekļauti AI iespējoti vizuālie efekti un AI trokšņu slāpēšanas tehnoloģija. Tā atbalsta arī ātru un drošu pieteikšanos ar seju, izmantojot Windows Hello. Jaudīgajai Harman Kardon sertificētai audio sistēmai ar ieskaujošu Dolby Atmos skaņu ir viedais pastiprinātājs, kas apvienots ar ASUS Audio Booster tehnoloģiju, lai palielinātu skaļumu līdz pat 5,25 X.

    Par 9,5% lielāks ASUS ErgoSense skārienpaliktnis nodrošina vieglāku navigāciju, turklāt tas ir vienmērīgs, ērts un labi reaģējošs, ar viegli tīrāmu, pret pirkstu nospiedumiem noturīgu pārklājumu.

    ASUS Lumina OLED displejs: Precīzāks. Adaptīvāks. Uzticamāks.

    Lai nodrošinātu iespaidīgas skatīšanās izjūtas, Zenbook S 13 OLED ir aprīkots ar 16:10 ASUS Lumina OLED displeju – mūsu pavisam jauno zīmola nosaukumu, kas tiek piešķirts tikai izciliem OLED displejiem, kas atbilst mūsu stingrajiem kvalitātes kritērijiem un piedāvā precīzāku, adaptīvāku un uzticamāku vizuālo pieredzi. ASUS Lumina OLED displeji standartizē smalki izstrādātus vizuālos risinājumus, nodrošinot labāko OLED baudījumu. Nosaukums arī izceļ unikālās priekšrocības un izcilo vizuālo baudījumu, kas pārspēj tradicionālus OLED displejus. ASUS Lumina OLED displejos ir iestrādātas ekskluzīvas ASUS tehnoloģijas, piemēram, ASUS Splendid un ASUS OLED Care, kā arī jaunas funkcijas, piemēram, Delta E < 1, enerģijas taupīšana un paneļa aizsardzība. Integrējot šos elementus, ASUS ir radījis smalki izstrādātu risinājumu, kas atrodas OLED tehnoloģijas virsotnē.

    Ar 2.8K izšķirtspēju, 0,2 milisekunžu reakcijas laiku un Delta E < 1 krāsu precizitāti[vii], satriecošais ASUS Lumina OLED displejs Zenbook S 13 OLED nodrošina skaidrākas, spilgtākas un dzīvākas krāsas. Displejam ir ne tikai Dolby Vision sertifikācija, bet arī DisplayHDR True Black 500 sertifikācija izcili baltajiem un visdziļākajiem melnajiem toņiem. Tam ir arī Pantone Validated emblēma, kas apliecina nozares standarta krāsu precizitāti. Kinoteātra klases 100% DCI-P3 krāsu gammas nosegums nodrošina īpaši spilgtas krāsas, un ASUS Splendid ļauj lietotājam viegli pārslēgties starp šo gammu un sRGB, Display-P3 vai vietējo OLED gammu.
    Displeja saudzīgumu acīm ir sertificējuši arī TÜV Rheinland un SGS ar 70 % zilās gaismas samazinājumu, nodrošinot, ka lietotāja acis jūtas labi pat ilgu skatīšanās sesiju laikā. ASUS garantijas periodā nodrošina arī bezmaksas OLED ekrāna apmaiņu jebkādāu iedegšanas problēmu gadījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma