Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft prezentē uzlabotu Surface Pro 7+ klēpjdatoru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Microsoft ir atjaunojis savu 2-in-1 portatīvo datoru Surface Pro 7. Tas nepiedzīvos nekādas ārējas izmaiņas, bet tās visas būs saistītas tieši ar tehnisko specifikāciju.

    Viens no lielākajiem ieguvumiem ir baterijas ietilpība, kas tagad ir 50,4 Wh (iepriekš 46,5 Wh), un tā ļauj ļauj darboties 15 stundas no vietas. Ilgāku baterijas darbību nodrošina arī jauno Intel 11. sērijas procesoru izmantošana, kuri darbojas efektīvāk. Surface Pro 7+ būs pieejams ar Intel Core i3, i5 un i7 procesoriem. Tieši ar i5 aprīkotā Surface versija saņems arī mobilo savienojumu, ko nodrošinās Qualcomm Snapdragon X20 LTE modems, bet nebūs pieejama 5G versija. Kā jau citas Surface ierīces, arī šo varēs lietot gan kā portatīvo datoru, gan kā planšeti, noņemot klaviatūru.

    Reklāma

    Avots: Microsoft

    Operatīvās atmiņas lielums būs no 8GB līdz 32GB jaudīgajai versijai ar Intel Core i7 procesoru. Tāpat cietā diska ietilpība būs no 128GB līdz jau noderīgākam 1TB un pats lietotājs varēs papildināt atmiņu. Klēpjdatoram varēs pieslēgt arī divus monitorus ar 4K izšķirtspēju, kā arī joprojām saglabāta 3,5mm audio pieslēgvieta. Microsoft šo atjaunināto Surface Pro 7+ modeli sākotnēji piedāvās tikai biznesa klientiem un izglītības jomā esošajiem, visiem pārējiem būs jāuzgaida.

    Klēpjdators pie klientiem ASV nonāks sākot no 15. janvāra, pēc tam jau tas parādīsies Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Lielbritānijā un pārējā Eiropā. Lētākās i3 versijas cena būs sākot no 899 USD, bet dārgākā un jaudīgākā i7 versija maksās iespaidīgus 2799 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Namejs
    14.01.2021 15:04

    ieliec kameru no lumija 950, Mikosoft.

    Reklāma