Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņojis Surface Pro X, Surface Laptop 3 un Surface Pro 7 modeļus

    Jaunākie raksti

    Microsoft vakar vakarā izziņojis vairākas jaunas un visai negaidītas ierīces. Sāksim ar trim izziņotajiem klēpjdatoriem!

    Surface Pro X

    Surface Pro X ir pirmais Surface, kas darbojas ar Windows 10 ARM, turklāt Surface Pro X atnesis drastiskas dizaina izmaiņas. Šis ir tā dēvējamais divi-vienā dators, faktiski to būtu jāsauc par planšetdatoru ar tastatūru.

    Reklāma

    Surface Pro X saņēmis 13 collu skārienekrānu, noņemamu tastatūras daļu un datoru darbina Microsoft izstrādāts SQ1 procesors. SQ1 procesora pamatā izmantotas Qualcomm tehnoloģijas. Microsoft apgalvo, ka Surface Pro X būs trīs reizes veiktspējīgāks par Surface Pro 6, ja ņem vērā procesora jaudu, kas pretstatīta iztērētajai enerģijai (three times more powerful per watt). Surface Pro X ir divas USB Type-C pieslēgvietas.

    Surface Pro X pie pircējiem nonāks 5. novembrī, šis divi-vienā planšetdators maksās sākot no 999 dolāriem.

    Surface Laptop 3

    Surface Laptop 3 ir nākamais solis ais Surface Laptop 2 modeļa, bet arī šeit manāmi vairāki uzlabojumi. Surface Laptop 3 būs pieejams 13 un 15 collu izmēros, tā korpusu segs izturīgais Alcantara auduma materiāls, datora šasija pilnībā veidota no metāla.

    Microsoft pirmo reizi savos produktos izmantos AMD procesorus, tie būs pieejami Surface Laptop 3 15 colu modelī.

    13 collu Surface Laptop 3 darbinās Intel 10. paaudzes procesori, visiem Surface Laptop 3 modeļiem būs nomaināmas SSD tipa atmiņas, datoriem būs viena USB Type-C pieslēgvieta un arī parastā USB-A pieslēgvieta.

    Surface Laptop 3 būs nopērkams no 22. oktobra, datora cena sākies no 999 dolāriem.

    Surface Pro 7

    Surface Pro 7 atjauninājums ir vismazāk manāmai, to nomāc abi iepriekš minētie Surface modeļi. Surface Pro 7 dizains ir tāds pats kā Surface Pro 6. Lielākā Surface Pro 7 izmaiņa ir USB-A pieslēgvietas nomaiņa pret USB Type-C.

    Arī Surface Pro 7 darbinās Intel 10. paaudzes procesori no i3 līdz pat i7 kopā ar LPDDR4x RAM.

    Surface Pro 7 būs iegādājams no 22. oktobra, tā cena sāksies no 750 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    03.10.2019 09:40

    – Microsoft apgalvo, ka Surface Pro X būs trīs reizes veiktspējīgāks par Surface Pro 6.
    Citur rakstīts, ka per watt, ne kopumā.

    Prusljix
    03.10.2019 10:18

    Interesanti, ka Surface X tiek dēvēts par 3x ātrāku kā Surface 6. Surface 6 tiek izmantoti Intel iepriekšējās paauddzes procesori, kas ir tikai 20-30% lēnāki par jaunās paaudzes pročiem…Tas nozīmē, ka ARM versija šobrīd ir vismaz 2x ātrāka par Intel Surface versiju?

    Reklāma