Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu piedāvāt Sennheiser austiņas kopā ar Galaxy S6

    Jaunākie raksti

    Pirmais un sākotnējais Samsung Galaxy S modelis saņēma par augstvērtīgu nosaukto Wolfson DAC (skaņas digitāli analogais konvertors). Kopā ar Voodoo Sound skaņas modifikāciju Galaxy S spēja sniegt vērā ņemamas kvalitātes audio atskaņošanu. Iespējams, ka šāda pieeja bija viens no Samsung Galaxy S sērijas panākumu pamatakmeņiem.

    Šobrīd Wolfson DAC vairs nav sastopams Samsung viedierīcēs, bet ražotājs atkal varētu ķerties klāt melomānu auditorijai, piedāvājot Sennheiser veidotas austiņas komplektā ar nākotnes flagmaņa modeli Galaxy S6. Iepriekš līdzīgi rīkojās HTC, piedāvājot kopā ar viedtālruni iegūt Beats austiņa. Tas bija pasen, vēl pirms Beats nonāca Apple ķetnās.

    Reklāma

    Ziņu avots norāda, ka austiņas varētu būt aprīkotas ar aptX, kas ir algoritms mūzikas kompresēšanai, lai tā būtu pārsūtāma caur Bluetooth.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    06.01.2015 11:47

    Sennheiser ar Beats nav vērts pat salīdzināt, taču ja tālrunī netiek uzstādīts vērā ņemams DAC, tad skaņa vienmēr būs tikai viduvēja. Protams piespraužot Sennheiser austiņas skaņas uzlabojums pret “parastām” austiņām būs, bet būtiskāku kvalitātes lecienu varētu panākt ieliekot kvalitatīvu OPA mikreni un apkarinot ar kondensatoriem (taču tas ievērojami sadārdzinās ierīci).

    Rūdolfs Putniņš
    06.01.2015 12:19

    Kāda jēga no super kruta DAC, ja super kompresēta mūzika lidos pa gaisu un DACosies austiņās?

    ccc
    06.01.2015 13:37

    Tas viss varētu normāli samsūda kluci sadārdzināt. http://en-us.sennheiser.com/earbuds-in-ear-headphones

    Reklāma