Web Analytics
More
    Reklāma

    Amerikāņi izdomājuši hakeru drošus džinsus un žaketi

    Jaunākie raksti

    Bankas karšu datu un cilvēka personisko datu zādzības nav nekāds retums pēdējā laikā. Zog ne tikai interneta plašumos, bet arī reālajā dzīvē. Dara to, nolasot ar dažādiem skeneriem informāciju, no bankas kartēm, ID kartēm u.c. mūsu dokumentiem un lietām, kuras satur iebūvētas mikroshēmas.

    Amerikāņu kompānija Betabrand kopā ar Symantec nolēmusi tam pretoties, un laidusi klajā visai savdabīgu piedāvājumu. Tie ir džinsi un žakete, kuri bloķē elektroniskos signālus un aizsargā šo apģērba gabalu kabatās esošos dokumentus un bankas kartes ar iebūvētiem RFID čipiem no ļaundaru skeneriem.

    Reklāma

    Biksēs šādas drošās kabatas ir divas, priekšā un aizmugurē, bet žaketē viena. Tāda veida džinsi, kuri ir nodrošināti pret tiem, kuri vēlētos nozagt jūsu informāciju, maksās $151, bet žakete $138. Kompānija jau ir savākusi nepieciešamo pasūtījumu skaitu lai sāktu aizsargāto apģērba gabalu ražošanu un arī tirgošanu. Ja nu arī jūs uzrunā iespēja staigāt džinsos, kuriem ir marķējums – Protected by Norton, variet ieskatīties kompānijas Betabrand mājas lapā.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=G11xHMvhq3E&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    17.12.2014 15:28

    Skatījos video, kur demonstrēja datu zagšanu. Tas ir pārāk viegli izdarāms. Dažas sekundes un kredītkartes dati nozagti. Bez pieskārieniem.

    Reklāma