Web Analytics
More
    Reklāma

    Lockly prezentējis viedo ārdurvju atslēgu, kas spēs atpazīt mājinieku sejas

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Lockly tehnoloģiju izstādē CES 2024 izziņojis viedo atslēgu Lockly Visage, kas spēs atpazīt lietotāju seju, lai atslēgtu durvis.

    Šī tiek dēvēta par pirmo viedo atslēgu, kas izmanto sejas biometrijas autentifikāciju, un ir spējīga savā sistēmā saglabāt līdz 100 dažādām sejām. Kopumā sejas atpazīšana nav jauna tehnoloģija, jo to ikdienā varam izmantot savos viedtālruņos, taču tas ir jaunums biometrijas jomā viedajām atslēgām.

    Reklāma

    Lockly Visage ir aprīkots ar divām 2MP izšķirtspējas infrasarkanajām kamerām. Darbības attālums būs aptuveni 80cm no atslēgas, kā arī atbloķēšanai būs nepieciešama 1.5 sekunde. Papildu tam atslēga atbalsta atpazīšanu arī ar pirkstu nospiedumu un speciālajām RFID kartēm, ja nav vēlma izmantot sejas biometriju.

    Lockly informējis, ka jaunā atslēga un citi produkti atbalsta Matter standartu, taču nepieciešams iegūt atbilstošo sertifikāciju. Jaunā Visaga viedā atslēga būs pieemaja šī gada vasarā, un tā atbalstīs Google Home, Apple HomeKit un Amazon Alexa viedo māju pārvaldības sistēmas. Jācer, ka šajā gadā tiešām aktivizēsies Matter standarta izmantošana, lai viedo māju pārvaldītu ar vienu servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma