Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv iesaka Ziemassvētku dāvanas – 2014. gada labākie viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Katru gad’ no jauna tiek cilāts jautājums par Ziemassvētku dāvanas izvēli sev vai kādam tuviniekam. Nereti dažādi gadžeti ir vēlmju saraksta pašā augšgalā gan jaunietim, gan pieaugušam cilvēkam. Šajā rakstā mēģināsim apkopot šī gada vērtīgākos viedtālruņu modeļus dažādās cenu kategorijas un īsumā pastāstīt par to būtiskākajiem plusiem un klupšanas akmeņiem.

    Samsung Galaxy S5

    Samsung Galaxy S5 ir jau kādu strēķi padzīvojis modelis, tāpēc jo patīkama ir viedtālruņa cena, kas gozējas nedaudz virs 310 eiro interneta veikalos. Samsung pierādījis sevi kā spītīgu lieko aplikāciju uzstādītāju un ne visai uzticamu, un pavisam noteikti ne ātru jauninājumu piegādātāju. Toties Galaxy S5 ir saņēmis labu ekrānu, dažādus sensorus un pieņemamu ātrdarbību. Uzskatu, ka Galaxy S5 ir viens no ērtākajiem viedtālruņiem, kad tas paņemts rokās.

    Reklāma

    Vislabāk piederētos: esošam Galaxy SIII īpašniekam

    Samsung-Galaxy-S5-White
    Samsung Galaxy S5

    Samsung Galaxy Note 4

    Samsung Galaxy Note 4 ir svaigs modelis ar attiecīgu cenas latiņu ap 660 eiro interneta veikalos. Jaudas šim 5.7 collu milzim netrūkst. Qualcomm Snapdragon 805 un 3 GB RAM tikai tagad sāk ienāk flagmaņos. Gribētos gan, lai 3220 mAh akumulators spētu ilgāk darbināt Galaxy Note 4 ar vienu uzlādi. Telefonā iestrādātais S Pen irbulis var noderēt, lai ērtāk darbotos ar dokumentiem un telefonā veiktu piezīmes.

    Vislabāk piederētos: darbīgam vīrišķim ar lielu plaukstu vai tehnoloģiju entuziastam

    917yGvml6OL._SL1500_
    Samsung Galaxy Note 4

    Apple iPhone 6 un iPhone 6 Plus

    Atļāvos Apple iPhone 6 un iPhone 6 Plus salikt kopā, jo tos nošķir vien ekrāna izmēri, ekrāna punktu blīvums un akumulatori. Abi modeļi noteikti ir visu sapnis un nekļūdīsies tas, kurš šos tīs papīrā un liks zem egles. iPhone 6 vai iPhone 6 Plus ir uzskatāma par fail-safe dāvanu, ja vien apdāvināmais negaida Porsche 911 Turbo S.

    Vislabāk piederētos: iPhone 6 – visiem, iPhone 6 Plus zelta krāsā – Mr. T

    iphone6colors
    Apple iPhone 6 un iPhone 6 Plus

    HTC One M8

    HTC One M8 manās acīs ir nedaudz zaudējis cieņu ar ne visai augstvērtīgās 4 megapikseļu kameras sniegumu, kā arī ar bezjēdzīgo viedtālruņa garumu. Visās citās jomās HTC One M8 ir fantastiski nostrādāta ierīce. Tās izskatu un materiālus novērtēs biznesa pasaules Android fani. Cena interneta veikalos ir ap 390 eiro (lētāk pagaidām maksā telefona mazais brālis HTC One M8 mini 2), kas šo viedtālruni padara par salīdzinoši lētu, bet ne prastu gadžeta dāvanu. Ak, jā, telefons ir patiešām skaļš.

    Vislabāk piederētos: uzvalkam

    htc-one-m8
    HTC One (M8)

    Huawei Ascend Mate7

    Huawei Ascend Mate7 400 eiro cena vēl arvien ir nekonkurētspējīga. Ascend Mate7 izvēlei par labu nenāk augstāk minēto Samsung un HTC modeļu vārdi, kvalitāte un cena. Bet, iespējams, kādam patiks Huawei Ascend Mate7 sniegtās iespējas, saskarne un izskats. Tā arī nespēju pārkāpt sev pāri un uzskatu, ka iOS saskarne, HTC dizains un materiāli, Samsung iespējas un pār Android 4.4.2 KitKat pārstieptā Android 5.0 Lollipop āda ir par traku. Diez ko ērts šis 6.0 collu milzenis tvērienā nav. Fantastisks, tomēr mežonīgi pārspīlēts viedtālrunis.

    Vislabāk piederētos: Trakajam Cepurniekam

    Huawei Ascend Mate7
    Huawei Ascend Mate7

    Sony Xperia Z3 un Sony Xperia Z3 Compact

    Sony Xperia Z3 un Sony Xperia Z3 Compact novērtēs tīru līniju un nepārbāztas lietotāja saskarnes cienītāji. Ražotāja trumpis ir neiztrūkstošā ūdens un putekļu noturība. Sony tā arī nav saņēmušies aprīkot viedtālruņus ar dažādiem sensoriem, toties pircējs var rēķināties ar lielisku kvalitāti, gandrīz perfektiem ekrāniem un kameru darbību. Te gan jāatzīmē, ka Sony neuzstāda savās kamerās optisko attēlu stabilizāciju un pēc tās jāmeklē LG produktos. Xperia Z3 sērijas viedierīces ir nesen iznākušas, tāpēc arī padārgas. Manuprāt, vieni no labākajiem viedtālruņiem šogad.

    Vislabāk piederētos: konservatīvam dāvanas saņēmējam

    xperia-z3-compac
    Sony Xperia Z3 un Sony Xperia Z3 Compact

    LG G3

    LG G3 ir paliels viedtālrunis, kuram zināmu odziņu piešķir šaurās apmales ap ekrānu. Apmales šo 5.5 collu milzi padara lietojamu. Uzlabotas arī LG G3 aizmugurē novietotās skaļuma un ekrāna bloķēšanas pogas. LG G3 ir strauji zaudējis cenu un viedtālrunis ar QHD (1440 x 2560) ekrānu iegūstams par 330 eiro interneta veikalos. Lietošanas laikā novēroju dažādas LG G3 saskarnes bremzītes, cerams, ka tās ir novērstas. Brīdinājums – viedtālruņa izmērs tomēr ne katram ies pie sirds.

    Vislabāk piederētos: saņēmējam, kam vizuālais saturs ir svarīgāks par funkcionālo

    LG G3
    LG G3

    Nokia Lumia 930

    370 eiro vērtā Nokia Lumia 930 uzskatāma par ilgdzīvotāju. Šis Microsoft Windows Phone 8.1 darbinātais viedtālrunis tehnisko nianšu ziņā var spēkoties ar šī gada sākuma Android flagmaņiem. Iespējams, ka Nokia Lumia 930 ir pat nedaudz par jaudīgu Windows Phone 8.1 nepieciešamībām. Lietotājs saņems 20 megapikseļu kameru ar Carl Zeiss objektīvu, PureView tehnoloģiju un optisko attēla stabilizāciju. Nokia Lumia 930 noteikti ir fantastiskākais Windows Phone viedtālrunis.

    Vislabāk piederētos: esošam Windows Phone fanam

    Nokia Lumia 930
    Nokia Lumia 930

    Nokia Lumia 735

    Nesen apskatītais Nokia Lumia 735 ir neticami labs Microsoft Windows Phone 8.1 viedtālrunis par vairāk kā pieņemamu 200 eiro cenu. Šo uzskatu par bezproblēmu modeli, ja vien skaties Windows Phone un nevēlies iztērēt lielu naudas daudzumu. Nokia Lumia 735 pieejams atturīgās un arī pilnīgi dullās krāsās. Viedtālrunis ir pirmais no Windows Phone 8.1 saimes, kas man tiešām iepatikās.

    Vislabāk piederētos: topošam Windows Phone fanam

    Nokia Lumia 735
    Nokia Lumia 735

    Sony Xperia M2

    Līdzvērtīgā cenā varam atrast arī Sony Xperia M2 vai ūdensnoturīgo Sony Xperia M2 Aqua. Šim modelim ir vairākas mūsu interneta veikalos iegūstamas versijas. D2303 Xperia M2 būs ar 4G, savukārt 4G varam nemeklēt D2302 Xperia M2 modelī. Sony Xperia M2 ir viens no labākajiem šī gada budžeta klases Android viedtālruņiem. Cenā ap 160 eiro neko labāku iegūt neizdosies.

    Vislabāk piederētos: jaunietim vai iesācējam

    Sony Xperia M2
    Sony Xperia M2

    LG G3 S

    LG G3 S izdevies kā visai cienījams LG viedtālruņu modelis, tomēr tam ar lielos LG G3 nav gandrīz nekāda sakara. Protams, redzama dizaina aizņemšanās, kā arī saskarnē dzīvojas daudzi flagmaņa LG G3 risinājumi. Nedaudz vairāk kā 200 eiro maksājošais LG G3 S varēja būt jaudīgāks, piedāvāt kādu niansi, kas to izceļ daudzu citu ar Snapdragon 400 aprīkotu viedtālruņu starpā. Tomēr jāatzīst, ka ap 200 eiro neko labāku Latvijā nevarēsi iegādāt. Tad ir jāpieliek apmēram 70 eiro, lai sanāktu ūdensnoturīgais Samsung Galaxy S5 mini ar 1.5 GB RAM un patīkamu 4.5 collu Super AMOLED ekrānu.

    Vislabāk piederētos: kuram pilnizmēra LG G3 ir par lielu/ dārgu/ jaudīgu

    LG G3 S
    LG G3 S

    Motorola Moto G

    Jaunais piecu collu Motorola Moto G ir kārtējā pilsētas leģenda. Tas pie mums nav oficiāli iegādājams un interesentiem nāksies doties uz Amazon Vācijas vai Lielbritānijas interneta veikalu, kur šo viedtālruni var brīvi iegādāties. Pirms gada manās rokās nonāca iepriekšējais Motorola Moto G modelis. Jāatzīst, ka tas bija pamatīgs pārsteigums, jo par salīdzinoši niecīgu cenu piedāvāja labu ekrānu, akumulatoru un arī veiktspēju. Nevar neminēt Android jauninājumus, ko Moto sērija saņem gandrīz tikpat ātri kā Nexus. Par jauno Motorola Moto G ir dalītas jūtas – tas no 4.5 collām pastiepies līdz 5.0 collām, saglabājot to pašu izšķirtspēju. Arī RAM apjoms un procesors ir tas pats vecais. Nedaudz uzlabota kamera, drīzumā Moto G saņems Android 5.0 Lollipop, kā arī jaunais modelis aprīkots ar microSD karšu atbalstu un divas SIM kartes. Bet, manuprāt, uzlabojumi nav tik lieli, lai jaunais Moto G modelis būtu tik pat iekārojams kā pirmais Moto G tieši pirms gada.

    Vislabāk piederētos: Android jauninājumu cienītājam

    Motorola Moto G
    Motorola Moto G

    CAT S50

    Nedaudz ārpus konkurences ir izturīgais viedtālrunis CAT S50, kas varētu būt neliels bļitkotāja vai kāda cita aktīvā sporta veida cienītāja sapnītis un pat saziņas rīks. CAT S50 mani pārsteidza ar daudzām labām īpašībām un vienīgais viedtālruņa klupšanas akmens bija kameras auto fokuss. Tas darbojās pilnīgi pēc saviem ieskatiem un visbiežāk – neprecīzi. Toties CAT S50 piedāvātās aizsardzības ir pietiekami pārliecinošas, lai šis viedtālrunis gultu zem eglītes kādam skarbam copmanim. Vāravas ar šo viedtālruni bārā nesavaldzināsi, kaut arī CAT S50 cena ir ap 400 eiro. Ja no viedtālruņiem vēl ir bailes, bet izturīgs telefons nepieciešams, tad var vērst uzmanību uz CAT B100.

    Vislabāk piederētos: medniekam vai laivotājam

    Cat_S50_Front_Hiking
    CAT S50

    Liriskā atkāpe

    Iespējams, kāds varētu uzskatīt gadžetu par neatbilstošu dāvanu Ziemassvētkos. Šādos gadījumos fantastiskā Kursors.lv komanda iesaka izvēlēties caurspīdīgā maisiņā sabērtas viegli saspaidītas piparkūkas kopā ar pāris mandarīniem. Tikpat augstvērtīga dāvana ir brūnas, sintētiska materiāla zeķes vai grāmata par pareizu uzturu, vai kādu citu noderīgu dzīves padomu. Kādam no kāzām vai iepriekšējiem Ziemassvētkiem būs aizķēries trešais blenderis vai neizmantot gludeklis. Ir laiks tos likt lietā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    57 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris Rēdmanis
    26.11.2014 21:33

    Par galaxy S5 pilnīgi piekrītu. Pats lietoju Galaxy SIII kopš tas vispār parādijās un pirms nedēļas to nomainīju uz S5, bija žēl jo bija perfekts viedtālrunis un kalpoja godam, bet nu nomainīju uz s5 un pagaidām vismaz nenožēloju.

    Вася.
    26.11.2014 21:50

    Nu,kur tad Galaxy S5 par 310€ var nopirkt?Pieredze rāda,ka pirmie 5 tirgotāji salīdzini.lv ir spameri-hrenova,kam tāda prece nav uz vietas un ticamāk,ka nebūs nekad…ticamāka ir nākošo 400€ cena.Intereses pēc,vari pats pārbaudīt…

    Dzintars Rudzitis
    27.11.2014 10:47
    Reply to  Вася.

    pa 310 ir mini versija, vnk Salidzini nevar tos atšķirt un tāpēc tāda cena!

    Вася.
    26.11.2014 21:59

    Es zem Ziemassvētku eglītes gribētu atrast Meizu MX4 PRO…Samsung Galaxy S5 Activ vai Sony Xperia Z3…tikai Ziemassvētku vecim dāvanām virs 20€ izmet error…nekas,tagad visi telefoni uz vienu ģīmi-pats nopirkšu un sieva pat nemanīs…

    26.11.2014 22:16
    Reply to  Вася.

    Meizu MX4 Pro un Samsung Galaxy S5 Active izklausās feini, tomēr pagaidām nav skaidrs vai pirmais vispār tiks piedāvāts Latvijā un ir zināms, ka otrais netiks. Tātad atliek Sony telefons :)

    Edgars Dejus
    29.11.2014 09:24

    Kāpēc Samsung pārstavji ir nolēmuši netirgot Latvijā galaxy s5 Active, tas varētu būt tiešais konkurents CAT telefoniem! Samsung galaxy s5 Active izskatās vizuāli labāks nekā CAT, kaut vai ņemot par piemēru- kas labāk izskatītos CAT vai Activ izņemot sapūlcē no uzvalka kabatas ?!
    Ja kāds zin kur var iegādāties s5 Active pilnvērtīgi strādājošu priekš LV, tad dodat ziņu!

    Grix
    26.11.2014 22:04

    Vēl ir labs Samsung Galaxy Alpha, kas, principā, ir tas pats s5, tikai ar metāliskām korpusa malām (IPhone stils) un energoefektīvāku čipsetu.

    26.11.2014 22:15
    Reply to  Grix

    Samsung Galaxy Alpha tik tiešām ir jauks aparāts, bet pagaidām pārlieku dārgs. Kad tas maksās zem 400 EUR, tad arī būs interesants.

    davfreim
    26.11.2014 22:22

    iPhone 6 vai HTC M8 mani favorīti, bet iPhone 6 jēga tikai tiem kam ir 4S un zemāki, Latvijā NFC maksāšana tāpat nedarbosies :/

    Вася.
    26.11.2014 22:34

    Johaidī…SGS5 Active neatradu pat uk.eBay…meklēšu pie fričiem…

    zinātājs
    26.11.2014 23:07

    No šiem nevienu, pat ne dāvanā. Gribu OnePlus One… un dabūšu. :)

    Krisjanis
    26.11.2014 23:12

    Būtu jauki, ja ieteiktu labākos tālruņus kategorijā zem 150€, te laikam vienīgais, kas šai cenu kategorijai ir kaut cik tuvu, ie Sony Xperia M2…

    26.11.2014 23:20
    Reply to  Krisjanis

    Principā starp tik lētiem viedtālruņiem ir grūti atrast ierīces, kas jau pēc dažu mēnešu lietošanas tā īpašniekiem neliks gribēt mesties zem vilciena. Šajā sarakstā pieminētās lētākās ierīces ir ikdienā patiešām lietojamas un es tomēr ieteiktu telefonam pielikt klāt tos pārdesmit eiro. Tā tomēr ir ierīce, kas tiek aktīvi izmantota ik dienas.

    Mēs gan vēl padomāsim un papētīsim vai ir kas sakarīgs starp īpaši lētajiem viedtālruņiem. Savulaik šajā kategorijā lieliski iederējās Nokia Lumia 520, tomēr tagad tas ir jau morāli diezgan novecojis aparāts un tā sekotājs Lumia 530 (lasi Nokia Lumia 530 apskatu) tika atzīts par ne pārāk labu turpinājumu. Android pasaulē šajā cenu kategorijā ir vēl bēdīgāk – telefoni ir bremzīgi un gļukaini.

    Vēl viens risinājums ir lūkoties uz ķīniešiem, kas arvien vairāk sāk figurēt arī mūsu pusē, tomēr pagaidām mēs vairāk koncentrējamies uz ierīcēm, kas oficiāli nopērkamas un atbalstītas Latvijā. Pieņemu, ka nākamgad arvien vairāk rakstīsim arī par ķīniešiem.

    KasparsB
    27.11.2014 08:51

    kas ir morāli novecojis iekš Lumia 520? Ir pieejams windows 8.1 un pēc parametriem pārsit Lumia 530.. Labāk nopirkt lētāko 520 un atjaunināt uz 8.1. Lietošanā ērts un baterija arī labi tur. Zvaniem/sms/internetam/navigācijai viss čikieniekā.

    Kaspars
    27.11.2014 09:23
    Reply to  KasparsB

    Ja telefona sērijā jau ir izlaists 525 un 530, tad 520 tik tiešām ir novecojis..telefonu parasti lieto ilgāku laiku, tāpēc es piem. dāvanā saņemt jau pavecu telefonu negribētu..
    tas ir tā pat kā dāvināt galaxy s3..itkā pēc cilvēku domām joprojām labs telefons, bet tomēr jau vecs

    bet pirkt jaunāku tās pašas sērijas telefonu..? te nu microsoft ir šo to sabojājuši..ja 520 tīri sakarīgs telefons un 625 bija ļoti labs un arī gaumīgs par cenu līz 150eur, tad tagad šīs abas sērijas ir pataisītas par “dzišofku”..gan tehniski, gan vizuāli 530 un 630 ir pataisītas “lētas”

    bet es entuziastiem ieteiktu tomēr 830 labāks par 730 un jaunāks par 930, pats sev nupat uzdāvināju tādu un esmu vairāk nekā apmierināts :)
    tā reāli – cik cilvēkus jūs zinat, kas kopš 830 parādīšanās tirgū ir nopirkuši 930? es personīgi nevienu, bet 830 zinu 3 un nu jau aŗī mani pašu var pieskaitīt :)

    khe
    01.12.2014 11:59
    Reply to  Kaspars

    Pieskaiti arī mani. Vairāk kā apmierinats.

    27.11.2014 10:01
    Reply to  KasparsB

    Lai arī šobrīd telefons vēl darbojas tīri labi, tomēr tas jau ir gandrīz divus gadus vecs modelis un tam drīz beigsies atbalsts. Es nevaru rekomendēt iegādāties vecus gadžetus pat ja tie darbojas “šobrīd”. Ja ir skaidri riski un tie nebaida, var pirkt arī šo telefonu.

    KasparsB
    27.11.2014 11:55

    Kur ir rakstīts, ka atbalsts beigsies? sāņēma 8.1, saņems arī 10. Kā izpaužās atbalsta beigšana? aļa viena pīle pūta?

    27.11.2014 11:58
    Reply to  KasparsB

    Ja saņems nākamo WP versiju, tad nav nekādas garantijas, ka saņems aiznākamo. Šobrīd aktuāli Lumia telefoni tiks atbalstīti ilgāk. Bez tam, atšķirsies tas kā praksē ar nākamo WP versiju darbosies “vecais” Lumia 520 un šobrīd aktuālie aparāti. Nevajag strīdēties par šādām lietām.

    KasparsB
    27.11.2014 12:05

    Neviens jau nesaka, ka viss ir mūžīgs, bet manuprāt šobrīd norakstīt 520 vēl ir par agru.

    27.11.2014 12:22
    Reply to  KasparsB

    OK, tad šajā jautājumā paliksim katrs pie sava viedokļa. Es šobrīd pats vairs nepirktu Lumia 520 un nevaru to ieteikt darīt citiem.

    Skats
    27.11.2014 16:29

    Nopirku meitai 1a.lv Gigabyte Maya M1 v2 par 109.eiro (sic!) – telefons kā telefons, i 8MP kamera normāla, kas šajā cenu segmentā ir retums.

    Modris
    27.11.2014 23:39

    Sony Xperia Z3 otrajā dienā pēc iegādes displejs izslēdzas ik pēc 2 sek. un tagad trešo nedēļu ceļo pie ražotāja uz ekspertīzi!

    27.11.2014 00:23

    Es priecātos, ja zem egles atrastu HTC One M8, bet šodien (nu jau vakar) ne pārāk sekmīgi iegādājos Desire 510. Ja pēc nedēļas nevarēšu samierināties ar ekrānu, mainīšu pret LG G2 mini.

    Artis Abols
    27.11.2014 07:58

    Maini uzreiz! Desire 510 ir vien no šī gada švakākajiem telefoniem vismaz manā izpratnē. Es ņemtu Moto G vai Xperia M2, nevis G2 mini, bet tas katra paša ziņā.

    27.11.2014 08:36
    Reply to  Artis Abols

    Jāatzīst, tas bija impulsīvs pirkums un kursors.lv apskatu izlasīju tikai pēc telefona pasūtīšanas. Paldies par ieteikumiem. Salīdzināšu un izvērtēšu rūpīgāk.

    27.11.2014 10:02

    Būs mācība šeit iegriezties biežāk. Mēs te tomēr cenšamies un strādājam, lai lasītāji ir informēti par ierīcēm pirms izdara savu pirkumu :)

    27.11.2014 10:07

    Esmu tipisks Consumerus Vulgaris un šis pirkums bija tikai kārtējais pierādījums. Protams, bija arī daži citi faktori – steidzami vajadzēja jaunu telefonu, bija “akcija” un gripa aizmiglo veselo saprātu. Apsolos turpmāk klausīt Tevi un Arti.

    Kaspars
    27.11.2014 08:45

    Ha, “maini uzreiz”..labais ieteikums :D
    bet nevaru nepiekrist – diezgan nelietojams telefons

    martinz0000
    27.11.2014 01:28

    Piekrītu par to ka Nokia Lumia 930 domātas esošan windows phone fanam , jaunus cilvēkus windows phone grūti piesaistīt. Pats iepriekš biju lietojis androidu , ar to sākās pāris problēmas un joka pēc paņēmu windows phone. Pašlaik nav ne mazākās vēlmes vairs mainīt ko , drīzumā dodos pirkt Lumia 830. Windows phone parastam lietotājam kurš nespēlē visādas tur spēlītes un visu pārējo ir perfekta izvēle.

    Maris Laudams
    27.11.2014 03:32

    ” Abi modeļi noteikti ir visu sapnis ”

    Drusku garām par iPhone – tas nav mans sapnis, pat ne tuvu tam. Un nedomāju, ka esmu vienīgais. Ja ne andrīti, tad jau labāk kādu wp aparātu.

    27.11.2014 08:08
    Reply to  Maris Laudams

    Tu taču pamanīji, ka ierīču aprakstos esam mēģinājuši būt viegli asprātīgi? :) Nevajag visām lietām pieiet ar tipiskajam latvietim tik ierasto nolemtības un “Oi, cik viss ir slikti, slikti” sajūtu.

    Maris Laudams
    27.11.2014 09:51

    Man laikam ir alerģija pret Apple izstrādājumiem, tieši viņu fanu dēļ, nekritiski fano par izstrādājumiem un ‘sasniegumiem’ kuru nemaz nav ne tik labi, ne tik unikāli.
    Bet jūs te kā ar sarkanu lupatu vērsim pa priekšu.

    P.s. Esmu nenormāli pozitīvs cilvēks.

    27.11.2014 10:02
    Reply to  Maris Laudams

    Nevienas puses fanboji nav nekāda medusmaize.

    Maris Laudams
    27.11.2014 03:36

    komentāru sistēma šeit ir īpaši kleina – Norādu, ka gribu ieiet caur twitter, bet tik un tā man prasa ievadīt datus, un tad vēl jāapstiprina caur e-pastu un atkal vajag ielogoties.
    Tad jau labāk nemaz nekomentēt :(

    Artis Abols
    27.11.2014 08:00
    Reply to  Maris Laudams

    Re kā tomēr izdevās. Šo komentāru sistēmu lieto daudzas tech (un ne tikai) lapas, daļēji arī tāpēc pieturamies pie Disqus.

    27.11.2014 08:06
    Reply to  Maris Laudams

    Šis komentārs ievadīts piesakoties ar Twitter. Tātad, principā sistēma darbojas. Ja tev ir problēmas, tad iesākumā būtu labi saprast kādos apstākļos mēģini komentēt. Proti, no kādas ierīces un pārlūka? Vai nav kaut kādi bloķētāji saslēgti (īpaši tie, kas aiztiek vietās JavaScript izpildi)?

    Maris Laudams
    27.11.2014 09:57

    Nevis problēmas, bet ja ieeju caur kādu no servisiem, tad negaidu, ka visa info būs manuāli jāvada vēlreiz (kāda tad bija jēga iet caur kādu no servisiem?). Un vēl ar to nepietiek. Pēc tam tas jāapstiprina caur saiti no epasta, kur atkal nekas nav aizpildījies un Info jāraksta manuāli.
    Normāli būtu, ieejot caur to pašu twitter vai facebook nekas nekur nav jāvada. Autorizēts un gatavs.

    27.11.2014 10:03
    Reply to  Maris Laudams

    Tieši tā tas arī darbojas. Ievadi soc. tīkla kontu un viss darbojas. Bet es papētīšu kādos gadījumos ir tik ačgārni garas darbības.

    Maris Laudams
    27.11.2014 10:08

    Un Tu man “stay positive, stay positive”, kad mani šitā…

    27.11.2014 13:12
    Reply to  Maris Laudams

    Tiksim galā! :)

    dravins
    27.11.2014 08:19

    Man šķiet ka nav korekti norādīta HTC M8 cena, tā sākot no 300 EUR ir par mini modeli

    Artis Abols
    27.11.2014 09:35
    Reply to  dravins

    Tiesa, paldies par norādi!

    27.11.2014 10:06
    Reply to  Artis Abols

    Salabots!

    aigi
    27.11.2014 09:10

    Man Ziemassvētki atnāca nedaudz ātrāk =) 3. dienu kā lietoju Mate7. Esmu sajūsmā. Pirms tam bija doma, ka vajag arī planšeti, tad tagad tādas domas vairs nav. Uzbūvēts kā premium klase, bet maksā 400€. Ja salīdzina One M7, kas bija man iepriekš un Mate7, tad pirmais WOW ir lielāks ar Mate7. Ļoti eleganti izskatās melnā krāsa, skaneris ir tiešām WOW – 360 grādos atpazīst nospiedumu. Softs ir interesants, teikšu godīgi, tas ir atšķirīgs no citiem, bet man peroniski patīk.

    aigi
    27.11.2014 09:13
    Reply to  aigi

    Īstie Ziemassvētki atnāks nedaudz vēlāk, kad no ASV iegūšu Midland XTC 400 action cameru. Tā ir ceļā, kaut kur Ziemeļkarolīnā ;)

    Maris Laudams
    27.11.2014 10:00
    Reply to  aigi

    Vajadzēja pagaidīt līdz black Friday, kad amīšiem lielās izpārdošanas.

    aigi
    27.11.2014 11:27
    Reply to  Maris Laudams

    Es paņēmu almost new no ebay izsoles pa 42$, diez vai tāu cenu kāds veikals pat Black Friday piedāvātu.

    Maris Laudams
    27.11.2014 11:42
    Reply to  aigi

    nepiedāvās gan. cena ļoti zema. +nodokļi

    27.11.2014 10:05

    Samsung Galaxy S5, par spīti tam, ka principā ļoti labs telefons, ir neveiksme – cilvēki to pērk mazāk nekā priekšgājēju Galaxy S4. Samsung ir izdevies pārdevējiem piekraut pilnas noliktavas ar Galaxy S5 un ja telefonus nepērk tik labi kā plānots, nāksies laist lejā cenas. Katram reģionam situācija ir mazliet citāda, tomēr ņemot vērā, ka Latvijā liels īpatsvars ir t.s. pelēkajam tirgum, tad arī, piemēram, Polijas lētie telefoni tāpat atceļos arī līdz mums. Es nevaru prognozēt cik Galaxy S5 maksās pēc mēneša vai diviem, bet domāju, ka cena būs jūtami zemāka.

    Maris Laudams
    27.11.2014 10:15

    Normālās valstīs cilvēki telefonus nepērk, visi sēž uz 2 gadu līgumiem. Lielākajai daļai tas beidzas nākamgad.

    Dzintars Rudzitis
    27.11.2014 10:51

    Pašam arī drīz pienāks ziemassvētki, tikšu pie Sony Z3 Compact. Mans galaxy nexus būs godam nokalpojis apmēram 2,5 gadus!

    Grinch
    27.11.2014 15:31

    Ha ha, izskatās ka fantastiskais kursors.lv kolektīvs vienkārši negrib piparkūkas zem eglītes, tāpēc mēģina masveidā affilitēt lai līdz ziemassvētkiem sanāktu vismaz vienam silikona vāciņam no ebay :)

    28.11.2014 12:47
    Reply to  Grinch

    Jā, aptuveni tāds ir plāns. Vēlies 50 eiro pārskaitīt mums pa tiešo?

    Samurajs (Notepad.lv)
    28.11.2014 11:24

    Jūsu žurnālists galīgi nepārzin LV tirgu, ja sūta pircējus uz ārzemēm. Jaunais Motorola Moto G meklējams kā XT1068 un maksā no 197 €. Veikalos papilnam. Izcils modelis, der kā budžeta Nexus 5 ekvivalents.

    28.11.2014 12:46

    Mūsu žurnālists ir pats labākais un labi pārzina gan globālo, gan lokālo tirgu. Motorola viedtālruņi Latvijā oficiāli netiek tirgoti.

    Ja runā par cenu bloku, tad Salīdzini.lv izdalīja XT1068 modeli un pielabojām bloku arī šajā rakstā.

    27.11.2014 07:47

    Kā ar S5 cenas krišanos ap Ziemassvētkiem? Ir gaidāma, nav gaidāma, un par cik aptuveni? Tos salīdzini.lv lētos variantus nevajag skatīties un ņemt par pilnu. Kaut cik normālā interneta veikalā cena labākajā gadījumā ir redzēta daži eur zem 400.

    Vēl būtu jauki šo pašu lasīt par planšetēm. :)

    Reklāma