Web Analytics
More
    Reklāma

    MaxPad – pirmais televizors ar Windows 8.1 OS

    Jaunākie raksti

    Brazīlijas kompānija Apek laidusi klajā pirmo televizoru ar Windows 8.1 operētājsistēmu. Vizuāli ierīce atgādina un arī tiek pieteikta kā televizors, taču pēc būtības tas ir kas līdzīgs datora monoblokam. Atšķirība gan ir tajā faktā, ka vadība ir vai nu ar skārienjūtīgo ekrānu vai arī ar distances vadības pults palīdzību. Televizors atbalsta lielāko daļu pielikumu no Windows Store, un lietošanas ērtuma ziņā tas ir paliels solis uz priekšu, ja salīdzina ar parastajiem viedajiem TV.

    Televizorā iebūvētais QuadCore 3.8 GHz procesors un ATI Radeon HD7660 video karte, ļauj arī samērā ērti spēlēt daudzas spēles. Iebūvētā 5 megapikseļu videokamera būs noderīga videozvaniem vai arī videokonferencēm darba vajadzībām. Tāpat televizors, ja to izmanto kā datoru, var fona režīmā ierakstīt TV pārraides. Interesanta ir iespēja jebkurā brīdī ‘patīt’ konkrētā kanāla pārraidi par 150 minūtēm atpakaļ, un sākt skatīties iekavēto raidījumu no sākuma.

    Reklāma

    Televizoram ir iebūvētā atmiņa, 60 GB SSD un 500 GB HDD, un tas pieejams ar ekrāna diagonāli 39, 50 vai arī 64,5 collas. Ekrāna izšķirtspēja ir Full HD (1920 x 1080) Cena par šādu prieku attiecīgi būs $5400, $9000 un $12 000. Latvijā gan šis televizors visticamāk nebūs nopērkams, taču kā pieteikums tam, kurā virzienā lietošanas ērtuma ziņa jādodas TV ražotājiem tas ir vērā ņemams.

    [vimeo 91864886 w=640 h=360]

    AvotsMaxPad
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma