Web Analytics
More
    Reklāma

    Global Eagle Entertainment sadarbojas ar SES – aviopasažieriem būs TV un interneta iespēja lidojuma laikā

    Jaunākie raksti

    „Global Eagle Entertainment Inc.”, pasaules vadošais satura, sakaru un digitālo plašsaziņas līdzekļu nodrošinātājs aviolīnijām, un satelītoperators SES šodien paziņoja par svarīgu vienošanos, ar ko SES nodrošinās GEE ar globālā KU-diapazona satelīta frekvenci, ko izmantot GEE lidojumu sakaru sistēmā. Ilgtermiņa vienošanās ietvaros GEE un SES sadarbosies, lai veicinātu lidojuma sakaru nodrošināšanu aviolīnijās visā pasaulē.

    GEE piedāvā aviolīnijām globālus sakarus, izmantojot SES vispasaules satelītu tīklu, ievērojami paplašinot GEE iespējas un pakalpojumus. Vienošanās ietver piekļuvi esošajam SES tīklam, kā arī gaidāmajām lieljaudas satelītu (HTS) šaurstaru sistēmām, nodrošinot būtisku frekvenču ātruma palielinājumu. Šī sadarbība uzlabo GEE vadošo pozīciju lidojumu izklaides un sakaru (IFE&C) tirgū. GEE nodrošina aviolīniju klientus ar inovatīvu saturu, sakariem un digitāliem plašsaziņas līdzekļiem, sniedzot jaunas iespējas pasažieriem lidojuma laikā gūt papildus ieņēmumus.

    Reklāma

    Saskaņā ar šo vienošanos SES satelīti nodrošinās GEE ar Ku-diapazona iespējām, lai atbalstītu GEE vispasaules mobilo sakaru risinājumus uz vairākiem SES satelītiem kopā ar izvēlētajiem teleportēšanas pakalpojumiem. SES ar vairāk kā 50 esošiem un vēl pieciem satelītiem izstrādes stadijā sniegs GEE aviolīniju klientiem jaudīgus sakarus lielākajā daļā lidojumu maršrutu visā pasaulē.

    „Šīs vienošanās noslēgšana ar SES ir liels solis uz priekšu GEE attīstībā. Sadarbojoties ar SES, GEE piedāvās globālus sakarus mūsu aviolīniju klientiem, ieskaitot nākamās paaudzes lieljaudas satelītsistēmu iespējas,” uzsvēra GEE direktors Deivs Deiviss [Dave Davis].

    „SES ir pagodināti atbalstīt GEE ar savām zināšanām un tehnoloģijām, lai nodrošinātu sakarus lidojumu laikā šodien un nākotnē,” norādīja SES komercdirektors Ferdinands Kaizers [Ferdinand Kayser]. „Aviācijas mobilitātes sektors ir SES galvenais mērķa tirgus un nākamajos gados tas saglabās lielu izaugsmi. Šī svarīgā vienošanās nodrošina pielāgotu risinājumu GEE globālajām gaisa sakaru vajadzībām un paplašinātu GEE bāzes pakalpojumu klāstu ceļotājiem.”

    „Mēs uzskatām šo kā sākumu spēcīgai, stratēģiskai sadarbībai starp SES un GEE, kas ļauj mums paplašināt sakaru iespējas lidojuma laikā ar aviolīniju klientiem,” paskaidroja GEE tehniskais direktors Aditya Chatterjee. „Pieprasījums pēc sakariem lidojuma laikā nekad nav bijis tik liels, un aviolīnijas rūpējas, lai sniegtu pasažieriem iespējas gūt papildus ieņēmumus. Mēs turpinām starptautiski paplašināties un SES plašais pārklājums, tehnoloģiskās iespējas, tirdzniecības un apkalpošanas saistības nodrošina risinājumus, kas atbilst mūsu aviolīniju tuvo un tālo reisu klientu vajadzībām un pasažieru vēlmei vienmēr būt pieejamiem.”

    Šī vienošanās atspoguļo vēl vienu svarīgu elementu GEE satura, sakaru un digitālo plašsaziņas līdzekļu stratēģijā, kas tiek īstenotas aviolīnijās visā pasaulē. Globāli sadarbojoties SES un GEE nodrošinās augstākās kvalitātes sakaru tehnoloģijas, pārdošanas un servisa pakalpojumus aviācijas industrijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma