Web Analytics
More
    Reklāma

    SES optimizē pasākumu un ziņu pārraidi ar jaunu produktu “OU Flex”

    Jaunākie raksti

    Jaunais Occasional Use (OU) produkts apvieno tiešraides video pārraidi un IP savienojumu caur satelītu, lai iespējotu gan video, gan datu lietotnes

    No video satura klientiem arvien pieaug pieprasījums apstrādāt vairākus video formātus, lai tos pārraidītu vairākās platformās, un nodrošinātu uzticamu komunikāciju starp dažādiem reģioniem, pārraidot tiešsaistes notikumus. Tāpēc SES, kura viens no teleportiem atrodas arī Rīgā, Zaķusalā,  piedāvā jaunu produktu – “OU Flex”, kas ir izstrādāts, lai uzlabotu Occasional Use pakalpojumus.

    Reklāma

    Kā prioritāti atbalstot tieši tiešraides video pārraidi, OU Flex risinājums nodrošina arī augstas kvalitātes IP savienojamību, lai iespējotu vienlaicīgu vairāku datu lietotņu izmantošanu – ieskaitot savienojumus ar korporatīvo tīklu, e-pastiem, tīmekļa pārlūkošanu, videofailu pārsūtīšanu, kā arī tiešraides video plūsmu sociālajos tīklos vai tiešraides video straumēšanu tiešsaistē augstā kvalitātē.

    OU Flex pārveido tradicionālo vienvirziena video pārraides plūsmu divvirzienu savienojumā starp translācijas vietu un studiju, nodrošinot lielākas iespējas raidorganizācijām un SNG (satelīta ziņu savākšanas) operatoriem, veicot attālinātu producēšanu un video pārraidi uz tiešsaistes platformām.

    Strādājot sadarbībā ar Newtec – speciālistu aprīkojuma un tehnoloģiju projektēšanā, izstrādē un ražošanā satelītu komunikācijām, OU Flex risinājums integrē Newtec Dialog® platformu, ļaujot SES nodrošināt īpašus un uzticamus savienojumus raidorganizācijām video un datu pārraidē. Dinamiski piešķirot joslas platumu, SES var nodrošināt augstu datu caurlaidspēju, nepārtrauktu savienojamību, neskatoties uz reportieru un lietotāju skaitu, kas izmanto tīklu notikuma vietā.

    Lai veiksmīgi strādātu ar šo platformu, raidorganizācijām, kuru kravas transports vai aviorisinājumi jau aprīkoti ar SNG, nepieciešams tikai OU Flex platjoslas modems, tādējādi samazinot nepieciešamos ieguldījumus, salīdzinot ar citām tehnoloģijām. Pēc aprīkojuma uzstādīšanas video satura klienti var izvēlēties veikt pārraidi, izmantojot SES teleportu un paļauties uz SES pārvaldītu datu plūsmu uz satelītu, kā arī saņemt īpašu un nodrošinātu savienojumu starp centrmezglu un studiju.

    Piedāvājot reāllaika patēriņu, OU Flex risinājums nodrošina elastību, kas klientiem nepieciešama atbilstoši viņu dažādajām prasībām un ērtu piekļuvi savienojumam caur īpašo rezervēšanas sistēmu.

    “Tiešraides pasākumu un jaunāko ziņu atspoguļojums mūsdienās nosaka vairākus izaicinājumus attiecībā uz skatītāju prasību apmierināšanu. Skatītāji pieprasa acumirklīgu piekļuvi informācijai, augstu attēla kvalitāti un iespēju noskatīties video jebkurā vietā no jebkuras ierīces. OU Flex ir ideāls risinājums, kas palīdz raidorganizācijām izpildīt šīs vajadzības,” uzsvēra SES Video viceprezidents, reģionālo pārdošanas tehnoloģiju nodaļas vadītājs Stīvs Bisenius /Steve Bisenius/. “Apvienojot vislabāko no video un datu pasaulēm, OU Flex nodrošina uzticamību, kas nepieciešama nepārtrauktai tiešsaistes pārraidei augstā kvalitātē, un IP savienojumu, kas nepieciešams, lai apmainītos ar informāciju un straumētu video tiešsaistē. OU Flex optimizē tiešraides pasākumu pārraides veidu, ļaujot raidorganizācijām, pasākumu organizatoriem un satura veidotājiem koncentrēties uz savu uzņēmumu attīstību un piedāvāt skatītājiem vislabāko iespējamo pieredzi.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Battleborn
    13.03.2018 12:01

    Kā šis ietekmēs lietotāju parasto?

    Reklāma