Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen un Google, Amazon, HTC veterānu stārtaps veido “kaut ko brīnišķīgu”

    Jaunākie raksti

    Cyanogen ziņo, ka ir izveidota sapņu komanda no nesen piesaistītajiem citu lielo uzņēmumu darbiniekiem, ko paši darbinieki nodēvējuši par Nextbit stārtapu. Cyanogen apgalvo, ka tiekot strādāts pie kaut kā tiešām forša (“something really cool”) mobilajām viedierīcēm, bet nekas netiek tālāk precizēts.

    Nextbit nosaukums jau kādu laiku virmo pa tīmekli, bet apvienības uzdevumi vismaz oficiāli nekā netiek definēti un nevienam nav nekādas nojausmas, ar ko šis stārtaps nodarbojas. Tikai tiek norādīts, ka izstrādes stadijā ir nebijusi tehnoloģija, kas pacels mobilās viedierīces jaunos augstumos.

    Reklāma

    Oficiāla Cyanogen partnerība ar Nextbit tika izsludināta vakar un arī šeit netiek sniegti nekādi sīkāki paskaidrojumi par kopējo mērķi. Tiek piedāvāts agrīniem testētājiem piedalīties projektā, bet tam, visticamāk, būs nepieciešama sava viedierīce – Nexus 5 vai Nexus 7.

    Cyanogen pēdējā laikā ne visai veiksmīgi startēja kopā ar OnePlus One viedtālruni, kas jau paspējis uzliesmot un saniknot daudzus OnePlus One tīkotājus ar saviem mārketinga izgājieniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma