Web Analytics
More
    Reklāma

    Endomondo aplikācija tagad sadarbojas ar Pebble viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Populārā sportošanas aplikācija Endomondo pēc daudzskaitlīgiem lietotāju pieprasījumiem tagad prot sadarboties ar Pebble viedpulksteņiem. Pagaidām šis jaunums pieejams tikai iPhone lietotājiem un ar Pebble sadarboties būs spējīgi iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c un iPhone 5s viedtālruņi. Lai savu Pebble varētu savienot ar Endomondo apilkāciju, jāuzstāda jaunākā Endomondo aplikācijas iPhone versija un tāpat telefonā jāuzstāda arī Endomondo Pebble aplikācija. Endomondo ziņo, ka jau šogad tiks izstrādāts arī Android ierīču atbalsts.

    Tagad no Pebble viedpulksteņa būs iespējams uzsākt, nopauzēt un apturēt mūsu Endomondo treniņus. Tas ir ērti, jo vairs nebūs jākašājas pa kabatām un no tām jāvelk laukā telefons. Uz Pebble var attēlot trīs ar aktivitātēm saistītos skaitītājus, piemēram, distanci, pulsu vai treniņu ilgumu. Pulkstenis novibrēs, kad pieveiksim kārtējo kilometru un parādīs veiktās distances datus.

    Reklāma

    2014-07-03_1441

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=r_4Ur1AJti4]

    Starp citu, pavisam nesen Pebble paziņoja par savu sadarbību ar Misfit. Tagad šo viedpulksteni var izmantot kā ērtu soļu skaitītāju.

    hero_pebblesteel_misfit_2-870x400

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Zarins
    03.07.2014 20:12

    Super!!!! Ielādēju, gan Pebble, gan Misfit. Paldies par informāciju. Man pieder pirmais Pebbles pulkstenis, kuru lietoju jau gadu…. Pagaidām Es uzskatu tas ir viens no labākajiem pulksteņiem, kas darbojas savienojumā ar iPhone 5S.

    04.07.2014 08:45
    Reply to  Janis Zarins

    Klau, pirms Misfit pulksteni izmantoji kā soļu skaitītāju? Tādas aplikācijas vispār bija? Cik paskatījos to Misfit integrāciju, tad darbojas tīri labi, bet es gribētu, lai pulkstenis mācētu soļus skaitīt fonā (proti, lai es varētu turpināt izmantot man tīkamo watchface).

    Janis Zarins
    04.07.2014 09:20

    Sveiks! Kad darbojas Misfit watchface nevar izmantot ;( .. diemžēl, tas tā pat kā ar Endomondo, jo abas šīs programmas palaižas no Pebbles setinga vietas. Misfit gadījumā redzei ir jābūt labai, vai arī labām brillēm ;), jo laiks tiek rādīts ar ļoti maziņiem cipariņiem …. tas nedaudz kaitina, bet domāju ka tas viss ir tikai sākums. Noteikti sekos uzlabojumi. Jānis

    Reklāma