Web Analytics
More
    Reklāma

    „SQUALIO” izstrādājis jaunus tiešsaistes rīkus – kvalitātes testu un slodzes testu

    Jaunākie raksti

    „DPA” augsto tehnoloģiju centrs „SQUALIO” izstrādājis divus jaunus un unikālus tiešsaistes rīkus – „SQUALIO” Kvalitātes testu un „SQUALIO” Slodzes testu, kas bez maksas jebkuram interesentam pieejami internetā un sniedz pirmo ieskatu programmatūras kvalitātes jomā. Šadi testi Latvijā būs jaunumus, ko līdz šim nav piedāvājis neviens vietējais uzņēmums, savukārt pasaulē pieejami tikai pāris līdzīgi pakalpojumi.

    Patērētāju prasības pēc kvalitatīva produkta un kvalitatīva servisa nepārtraukti palielinās, un tikai tiem uzņēmumiem, kas spēj tirgū piedāvāt atbilstošu servisu, ir iespēja apsteigt konkurentus un būt pirmajiem. Pietiekama mājas lapu slodzes izturība un mājas lapu kvalitatīva darbība ir pirmais solis uz veiksmi mūsdienu tehnoloģiju laikmetā visiem, bet īpaši tiem uzņēmumiem, kuru pakalpojumi vai to izplatīšana tiešā veidā ir saistīta ar interneta kanāliem.

    Reklāma

    „SQUALIO” Kvalitātes tests ir programmatūras testēšanas procesu pašnovērtējums, kas sniedz ikvienam interesentam iespēju noteikt un novērtēt savā uzņēmumā vai konkrētajā programmatūras izstrādes projektā veikto programmatūras testēšanas procesu brieduma pakāpi, redzēt un izvērtēt savu līmeni, kā arī saņemt rekomendācijas situācijas uzlabojumiem. Testa rezultātu grafiskajā attēlojumā tiek parādīts uzņēmuma vai programmatūras izstrādes projekta līmenis svarīgākajos programmatūras testēšanas procesa aspektos. „SQUALIO” speciālisti ir izstrādājuši arī rekomendācijas testēšanas procesu uzlabošanai atkarībā no sasniegtā līmeņa katrā programmatūras testēšanas procesu aspektā, kuras iespējams bez maksas saņemt e-pastā. Šis tests ir noderīgs jebkuram IT attīstības projektam uzņēmumā, lai pārbaudītu un pārliecinātos, vai programmatūras testēšana tiek veikta pietiekami nopietnā līmenī vai tai jāpievērš lielāka uzmanība.

    Savukārt „SQUALIO” Slodzes tests ir unikāls bezmaksas slodzes testēšanas rīks un var būt noderīgs, piemēram, ikvienam, kam pieder apjomīga vai arī pavisam vienkārša mājas lapa. Šis tests būs palīgs ikvienam, kura mājas lapā vienlaicīgi mēdz atrasties vairāki desmiti lietotāju. Ar „SQUALIO” Slodzes testu jebkuram uzņēmējam ir iespēja bez maksas pārbaudīt savu mājas lapu slodzes izturību. Ar šī slodzes testēšanas rīka palīdzību iespējams izpildīt vienkāršus veiktspējas testus tīmekļa lietojumprogrammām. Bezmaksas slodzes tests veic līdz pat 50 vienlaicīgu lietotāju darbību simulēšanu un pilnībā atdarina mūsdienu pārlūkprogrammu darbību. Tests ir pieejams bezmaksas un sniedz pirmo iespaidu aplikācijas veiktspējā.

    „SQUALIO” valdes loceklis Sandis Kolomenskis: „Līdz ar jaunajiem „SQUALIO” izstrādātajiem testiem pirmo reizi Latvijā varēsim bez maksas piedāvāt notestēt mājas lapas veiktspēju līdz pat 50 virtuaālajiem apmeklētājiem vienlaicīgi. „SQUALIO” jau kādu laiku Latvijas un ārvalstu klientiem piedāvā veiktspējas testēšanas pakalpojumus, kuros tiek simulēta noslodze ar vairākiem tūkstošiem virtuālo lietotāju. Šī pieredze ir parādījusi, ka lielai daļai IT sistēmu ir nopietnas veiktspējas problēmas – tās nespēj izturēt tām paredzēto noslodzi. Ņemot vērā mūsu profesionāļu pieredzi, varam būt droši, ka spēsim pārbaudīt jebkuru IT sistēmu vai e-pakalpojumu, ja klientiem būs tāda nepieciešamība.”

    Viens no Latvijas uzņēmumiem, kas jau paguvis izmēģināt „SQUALIO” izstrādāto Kvalitātes testu, AS „Rietumu Banka”, Biznesa tehnoloģiju pārvaldes vadītājs Dans Krēmers: “Programmatūras kvalitātei un testēšanai bankā tiek pievērsta ļoti liela uzmanība un, strādājot pie programmatūras kvalitātes paaugstināšanas pasākumiem, ļoti svarīga ir esošās situācijas un nākotnes vajadzību pareiza novērtēšana un izanalizēšana. „SQUALIO” Kvalitātes tests sniedza pirmo ieskatu un izveidoja esošās situācijas kopskatu, kas turpmāk ļāva pievērsties vispirms kritiskākajiem programmatūras testēšanas procesa posmiem.”

    Gan „SQUALIO” Kvalitātes tests, gan „SQUALIO” Slodzes tests bez maksas pieejami http://squal.io/. „SQUALIO” piedāvā arī pilna servisa slodzes testēšanas risinājumus un programmatūras testēšanas ārpakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma