Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung sāk OLED paneļu izstrādi, ar ko varētu būt aprīkoti 2024. gada iPad modeļi

    Jaunākie raksti

    Tepat aiz stūra ir Apple 2022. gada pirmā produktu prezentācija, kas notiks 8. martā, un tiek baumots, ka varētu tikt prezentēts jauns iPad Air modelis. Saistībā ar Apple planšetdatoru attīstību, pārādījušās baumas, ka Samsung izstrādā jaunu OLED paneli 2024. gada iPad modeļiem.

    Samsung gatavojas attīstīt jaunu divu kārtu (angliski two-stack) OLED paneli, kas nodrošinās divreiz lielāku maksimālo spilgtumu, kā arī četreiz lielāku ilgdarbību. Tieši spilgtums varētu būt lielākais ieguvums OLED tehnoloģijas kontekstā. Balstoties uz laika grafiku un tehnoloģijas attīstību, tad tā tirgū varētu parādīties 2024. gadā. Šis Samsung solis saistīts ar iespējamo interesi iesaistīties konkursā par paneļu piegādi Apple produktiem. Ar laiku tos varētu redzēt arī MacBook un iMac datoriem.

    Iepriekš gan bijusi situācija, ka Apple atteicās no sadarbības ar Samsung OLED paneļu izmantošanā iPad planšetdatoros, tomēr uzņēmums gatavojas atkal piedāvāt savas tehnoloģijas. Konkurenci varētu sastādīt arī uzņēmums LG. Līdz tam joprojām jāgaida pirmais iPad modelis ar OLED ekrānu, kas attiecīgi varētu būt pieejams tuvākajā laikā, ja šīs ziņas ir patiesas.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma