Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedo rokaspulksteņu smagsvars Kairos strādās arī ar WP 8.1 viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Kā jau zināms, tad viedie rokaspulksteņi ir pēdējā laika aktuālākā mantiņa portatīvās elektronikas ražotājiem, un arī daļai lietotāju. Un jāteic, ka bieži vien tās lietošana ir pat ieteicama. Īpaši, ja jūsu viedtālrunis ir no planšteveidīgo pasugas ar milzonīgu ekrānu. Un kā jau ierasts, tad iOS un Android operētājsistēmu viedtālruņiem šo pulksteņu daudz, bet WP lietotājiem izvēles nekādas, vai ļoti maz. Taču ir pozitīvas ziņas arī šajā laukā.

    Ārkārtīgi ambiciozais viedo rokaspulksteņu projekts, kuram dots nosaukums Kairos, ir apliecinājuši, ka viņu pulksteņi strādās ar visām trim populārākajām mobilajām OS. Apliecinājumu e-pasta vēstules veidā šim faktam ir saņēmis vietnes Mobility Minded redaktors.

    Reklāma

    email1-600x291

    Kairos rokaspulkstenis sevī apvieno mehānisko pulksteni un viedās funkcijas. Tas notiek pateicoties speciālam ekrānam, kurš novietots virs rokaspulksteņa ciparnīcas. Pagaidām Kairos rokaspulksteņi atrodas izstrādes stadijā, un tos var iepriekš pasūtīt. Veicot to līdz 1. jūlijam ir iespēja ietaupīt 50% līdz 60% no pulksteņa cenas, un samaksāt „tikai” $499. Pilnā pulksteņa cena, kad tas nonāks pārdošanā šī gada beigās vai nākamā sākumā, būs aptuveni $1199.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ndycU_dUHNQ&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    NTW
    27.05.2014 14:38

    Gala cena ir $549. Piegade ir $50, bet nez cik shamam bus muitas nodoklis. Meginasu iekljauties atlikushajas dienas un pasutiit, kamer pa leto.

    Kursors.lv
    27.05.2014 14:47
    Reply to  NTW

    Forši! Ziņo kā veiksies ar ierīces saņemšanu un lietošanu. Lai izdodas!

    Reklāma