Web Analytics
More
    Reklāma

    Autodesk veido atvērtu platformu 3D printeriem

    Jaunākie raksti

    Kompānija Autodesk spērusi soli atvērto tehnoloģiju virzienā, prezentējot atvērtu platformu 3D printeriem – Spark. Platforma veidota, lai vienkāršotu trīsdimensiju modeļu izdrukāšanas procesu un kvalitātes kontroles iespējas.

    Pašlaik pasaulē pastāv desmitiem lietotņu, kas nodrošina darbošanos ar 3D printeriem, kā arī dažādi 3D printeru veidi, kas izmanto dažādus izejmateriālus drukāšanas procesā. Kompānijas Autodesk veidotās platformas pamatuzdevums ir unificēt metodes darbam ar 3D printeriem. Spark nodrošināšot drukāšanas procesa vizualizācijas iespējas, ļaušot monitorēt neprecizitāšu un kļūdu veidošanos. Platformas sākumkods būšot brīvi pieejams, kā arī tiks piegādāts ražotājiem saskaņā ar brīvu licenci (pagaidām gan nav informācijas, kāda licence tiks izmantot).

    Reklāma

    Kompānija Autodesk plānot ražot arī 3D printeri, kas būšot pozicionēts kā etalons Spark izmantošanai. Autodesk 3D printeris demonstrēs Spark iespējas, kā arī noteiks drukāšanas procesa vadības iespēju latiņu citiem ražotājiem

    Printerī varēs izmantot plašu izejmateriālu klāstu. Notiek arī pētniecības darbi jaunu izejmateriālu izveidei. Platformas sākumkods un etalona 3D printera specifikācija tiks publiskota vēl šogad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma