Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstādē CES 2014 Samsung prezentē izliektos UHD TV, premium klases mājsaimniecības iekārtas un jaunākos planšetdatorus

    Jaunākie raksti

    • Plašs UHD TV klāsts, tostarp arī pasaulē pirmais izliektais 78 collu UHD televizors un pasaulē lielākais 110 collu UHD televizors
    • Samsung’s Chefs Collection premium klases mājsaimniecības iekārtas, kuru radīšanu iedvesmojuši Michelin zvaigznēm apbalvoti šefpavāri
    • Galaxy NotePRO un TabPRO planšetdatori, kas ir aprīkoti ar industrijā spēcīgākajiem ekrāniem

    Starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2014, kas šonedēļ norisinās Lasvegasā, ASV, Samsung Electronics iepazīstina ar savu jaunāko tehnoloģiju inovāciju klāstu – TV, mobilajām ierīcēm un mājsaimniecības iekārtām.

    „Patērētāju vajadzību izpēte, teicamas inženierijas prasmes, programmatūras inovācijas un pārdomāts dizains, ir lietas, kas ierindo Samsung globālā tehnoloģiju līdera pozīcijā un ar CES prezentētajām tehnoloģijām mēs to pierādām dzīvē,” vēsta Samsung Electronics valdes līdzpriekšsēdētājs Bū Keins Jūns (Boo-Keun Yoon). Izklāstot savu redzējumu par elektronikas patēriņa tirgus nākotni, Bū Keins Jūns izceļ četras tendences – savienojamību, urbanizāciju, sabiedrības novecošanu un jaunus vides un sociālos riskus.

    Reklāma

    Iezīmējot patērētāju elektronikas industrijas nākotnes vīziju, Samsung Electronics produktu inovācijas galvenais direktors Lūks Mansfields akcentē trīs galvenās tendences. Pirmkārt, valkājamas tehnoloģijas – tādas kā Samsung Galaxy Gear. Otrkārt, iespēju ar tehnoloģiju palīdzību pārvaldīt savu veselību un labsajūtu. Visbeidzot, trešā patērētāju elektronikas attīstības tendence iezīmē laika jēdziena maiņu caur tehnoloģiju perspektīvu: ”Mēs nevaram padarīt mūsu dienu garāku, bet mēs varam izmantot tehnoloģijas, lai šajā laika posmā paveiktu un sasniegtu vairāk.”

    „Dinamiska tehnoloģiju attīstība šodien ir kļuvusi par ierastu un Baltijas valstu patērētājiem viegli uztveramu procesu. Arī šogad Samsung turpinās iepazīstināt Baltijas valstu tirgus ar savām jaunākajām tehnoloģijām, ikvienam dāvājot iespēju izmēģināt un izmantot progresa priekšrocības,” teic Lūks Mansfields.

    Vairāki no šodien starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2014 prezentētajiem inovatīvajiem produktiem būs pieejami patērētājiem arī Baltijas tirgū – tajā skaitā Samsung izliektais UHD TV, virkne mūsdienu fotokameru un Galaxy NotePRO un TabPRO planšetdatori.

    Visaizraujošākās izklaides iespējas

    CES 2014 ietvaros Samsung ir prezentējis vairākus UHD TV modeļus, tai skaitā arī pasaulē pirmo izliekto 78 collu UHD televizoru un pasaulē lielāko UHD televizoru, – šis televizors ir ieguvis CES Novatorisma apbalvojumu.

    Lai nodrošinātu UHD standartu atbalstu, Samsung šogad plāno prezentēt UHD EvolutionKit komplektu (SEK2500U), kā arī atjauninātu versiju EvolutionKit komplektam, kas jau aizvadītajā gadā uzreiz pēc iznākšanas izpelnījās plašu atzinību. UHD EvolutionKit komplekts ir ieguvis arī CES Novatorisma balvu kā vienīgā ierīce pasaulē, kas atbalsta jaunos UHD standartus. EvolutionKit ļauj uzlabot TV centrālā procesora, atmiņas un grafiskā procesora jaudas resursus līdz jaunāko Smart TV modeļu līmenim, kas nozīmē ātrāku tīmekļa pārlūkošanu un iespēju vienlaikus ērti lietot dažādas aplikācijas un skatīt TV pārraides.

    Samsung piedāvā plašu klāstu ar UHD televizoru modeļiem izmēros no 46 līdz 110 collām, starp tiem ir arī modeļi ar izliektu formu.

    Samsung UHD televizori ir aprīkoti ar jaunām tehnoloģijām, kas nodrošina lielisku attēla dziļumu, detalizāciju un krāsu paleti. PurColor™ tehnoloģija palīdz iegūt daudz precīzākas krāsu toņu nianses, savukārt UHD augšupmērogošanas funkcija ļauj HD un Full HD materiālu pārvērst teju UHD kvalitātes līmeņa attēlā. Samsung televizori ir kļuvuši vēl viedāki līdz ar atjaunināto SmartHub aplikāciju un Multi-Link funkciju vairākuzdevumu režīma īstenošanai.

    2014. gada CES izstādē Samsung ir pagodināts ar vairākiem ievērojamiem apbalvojumiem TV produktu kategorijā. Samsung jau trešo gadu pēc kārtas ir ieguvis Labākās inovācijas balvu par savu 65 collu FHD LED televizoru. Pateicoties četrkodolu procesoram, šis televizors ir būtiski progresējis veiktspējā, nodrošinot detalizētus un neizplūdušus attēlus ar ātrāku 240 Hz reakcijas laiku.

    Arī Samsung mājas kinozāles sistēma HT-7750WM, kurai piemīt augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāte un vairāktīklu skaļruņu funkcija, ir ieguvusi CES Novatorisma balvu Mājas kinozāļu un Mājas audio-video ierīču kategorijā.

    Vēl aizraujošākai mājas izklaidei Samsung prezentējis jaunumus arī audio ierīču kategorijā. Šo jauno produktu klāsts atspoguļo patērētāju vidū arvien augošo pieprasījumu pēc risinājumiem, kas ļauj pārvaldīt audio ierīces vairākās mājokļa telpās. CES 2014. gada izstādē prezentēto audio produktu klāstā ietilpst:

    • Samsung elegantie un daudzpusīgi pielietojamie skaņas joslu un skaņas statņu produkti, kuri, pateicoties ultra –slim tehnoloģijām, sniedz augstas klases skaņas kvalitāti ar izteiksmīgiem basiem.
    • Samsung HT-H7750WM Blu-ray mājas izklaides sistēma ar unikālo 7.1 kanālu sistēmu un virtuālu 9.1 kanālu skanējumu, kādu spēj piedāvāt tikai Samsung.

    Šie produkti Baltijas valstīs būs pieejami 2014. gada otrā ceturkšņa beigās.

    Premium klases mājsaimniecības iekārtu klāsts

    Šis gads ir īpašs ar Chef Collection sērijas debiju – tas ir premium klases mājsaimniecības iekārtu klāsts. Tās apvieno kaisli pret kulināriju ar ieteikumiem no Samsung Club Des Chefs – grupas ar Michelin zvaigznēm apbalvotu šefpavāru, kas palīdzējuši Samsung izstrādāt virtuves iekārtas atbilstoši kulinārijas entuziastu un arī visprasīgāko pavāru vēlmēm un vajadzībām. Kompānija prezentējusi – Chef collection ledusskapi ar četrām durvīm (RH9900), Samsung Food Showcase ledusskapi (RH22H9010SR), trauku mazgājamo mašīnu (DW80H9970) un cepeškrāsni (NE58H9950).

    Baltijas tirgū jau pavasarī būs pieejams Samsung Food Show case ledusskapis (RH22H9010SR) ar pievilcīgu izskatu, efektīvi pārdomātu produktu glabāšanas telpu un novatorisku tehnoloģiju, kas ļauj saglabāt ēdienu ilgāk svaigu un nodrošina lielāku iekārtas ietilpību.

    Samazināt mājoklī paveicamo pienākumu apjomu – tā ir galvenā ideja, kas ir pamatā Samsung jaunajai veļas mazgājamajai mašīnai WF9000. Līdz ar Ecobubble tehnoloģiju šī iekārta nodrošina vēl rūpīgāku, ātrāku un efektīvāku mazgāšanu pat ļoti lieliem drēbju apjomiem. Šī veļasmašīna piedāvā ietilpību līdz pat 10 kilogramiem veļas. Pateicoties lielākai tvertnei un Speed Wash tehnoloģijai, kas mazgā ātrāk, nezaudējot kvalitāti, mazgāšanas cikla laiks ir kļuvis tik īss kā vēl nekad līdz šim. Drēbju mazgāšanas laiks ir samazinājies līdz 30 minūtēm, ļaujot patērētājiem ietaupīt līdz pat trim stundām laika nedēļā. WF9000 ir ieguvusi „ENERGY STAR Visefektīvākās ierīces 2014” titulu, un tā ir aprīkota ar augstas efektivitātes LED apgaismojumu mazgāšanas tvertnē, nodrošinot labāku izgaismojumu un papildu enerģijas ietaupījumu.

    Baltijas valstīs Samsung WF9000 iekārta būs pieejama šī gada pavasara beigās.

    Jauns PRO standarts planšetdatoriem

    PRO sērijas planšetdatori, Galaxy NotePRO un Galaxy TabPRO, ir aprīkoti ar industrijā spēcīgākajiem 12,2 collu izmēra WQXGA ekrāniem, kuriem ir vairāk kā 4 miljonu punktu izšķirtspēja, un tie ir teicami piemēroti kā izklaidei, tā arī produktīvam darbam. Šo ekrānu skatāmais laukums ir par 48 procentiem platāks nekā klasiskajiem 10 collu planšetdatoriem, ļaujot lietotājiem iegūt vairāk informācijas un izbaudīt lieliskus Full HD kvalitātes video.

    Abi planšetdatori atbalsta MultiWindow funkciju, kas lietotājiem ļauj sadalīt ekrānu pat četros atsevišķos logos. Papildu vērtībai un produktivitātei Galaxy NotePRO un TabPRO planšetdatori būs aprīkoti ar dažādām jau uzstādītām vai arī bez maksas lejupielādējamām premium lietotnēm, saturu un pakalpojumiem.

    Visas PRO sērijas ierīces funkcionē uz jaunākās Android 4.4 KitKat operētājsistēmas bāzes, un to baterijas darbības laiks pārsniedz 10 stundas.

    Gan Galaxy NotePRO, gan Galaxy TabPRO planšetdatoru aprīkojumā ir 4 megapikseļu WQXGA ekrāni ar 2560x 1600 punktu izšķirtspēju. Samsung PRO planšetdatoru klāstā ietilpst modeļi arī ar 8,4 un 10,1 collas WQXGA izšķirtspējas ekrāniem.

    Jauni fotokameru modeļi labākas attēla kvalitātes uzņemšanai

    Kompānijas jaunās, viedās kompaktkameras, kā arī bezspoguļa SLR kamera NX30 un uz Android operētājsistēmas balstītā GalaxyCamera 2, nodrošina ātras savienojumu un ērtas attēlu koplietošanas iespējas – funkcijas, ko patērētāji sagaida no Samsung kamerām.

    NX30 SLR kamera ar maināmajiem objektīviem ir apgādāta ar jaunām, uzlabotām tehnoloģijām – spēcīgo DRIMe IV attēla apstrādes procesoru, 20,3 megapikseļu APS-C CMOS attēlveidošanas sensoru un NX AF System II automātisko fokusēšanās tehnoloģiju, lai ikvienu mirkli varētu notvert perfektā asumā un bagātīgās krāsās. Kameras lokāmais elektroniskais skatu meklētājs ļauj fotografēt no dažādiem skatu leņķiem.

    Uz Android platformas balstītā GalaxyCamera 2 apvieno augsta līmeņa kameras kvalitatīvo attēlveidošanu ar plašām koplietošanas iespējām un intuitīvu lietojamību. Jaunākās paaudzes GalaxyCamera 2 ir augstas veiktspējas kamera ar 16 megapikseļu attēla veidošanas sensoru, 21x optisko tālummaiņu, 28 pilnveidotiem Smart Mode fotografēšanas režīmiem un plašām papildiespējām, kuras dāvā Android platforma. Fotoattēlu koplietošana ir kļuvusi vēl vienkāršāka līdz ar jauno “Tag&Go” funkciju, kas ļauj nekavējoties koplietot iemūžinātās atmiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma