Web Analytics
More
    Reklāma

    Ārlietu Ministrija izstrādājusi ceļotājiem noderīgu mobilo aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Lai atvieglotu piekļuvi informācijai par potenciālajiem draudiem ceļojumu laikā, konsulāro un palīdzības dienestu kontaktiem un noderīgiem padomiem, Ārlietu Ministrija izveidojusi mobilo aplikāciju Ceļo droši. Aplikācija tapusi informatīvās kampaņas par Eiropas Savienības iedzīvotāju drošu ceļošanu ietvaros. Projektu finansē no Eiropas Komisijas un Latvijas valdības noslēgtās Vadības partnerības līdzekļiem.

    Mobilo ierīču operētājsistēmām Android un iOS paredzētā aplikācija Ceļo droši ir palīgs cilvēkiem, kuri dodas ārpus Latvijas robežām. Tajā ir iekļautas tādas noderīgas sadaļas kā ceļojumu plānotājs ar iespēju pievienot personīgus atgādinājumus, ieteikumi ceļotājiem, informācija par riskiem, tajā skaitā viltus darba piedāvājumiem, cilvēktirdzniecību, fiktīvām laulībām, narkotisko vielu pārvadāšanu, kontakti, kur vērsties ārkārtas gadījumā, un konsulārais reģistrs. Aplikācijā arī sarūpēta iespēja ar vienu pieskārienu piezvanīt vai nosūtīt ziņu palīdzības dienestam.

    Reklāma

    Android tālruņu un planšetdatoru lietotāji aplikāciju par velti var lejupielādēt vietnē Google Play, bet iOS ierīču lietotāji App Store. Aplikāciju pēc kampaņas rīkotāju pasūtījuma izstrādājusi aģentūra Cube.

    screen568x568 screen568x568 (2) screen568x568 (1)

    Kampaņas mērķis ir veicināt Latvijas valsts piederīgo informētību par Eiropas Savienības (ES) iedzīvotāju drošu ceļošanu, kā arī brīdināt ceļotājus par iespējamiem riskiem – viltus darba piedāvājumiem, cilvēktirdzniecību, tajā skaitā fiktīvām laulībām, narkotisko vielu pārvadāšanu. Vairāk informācijas: www.celodrosi.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vilnis
    14.05.2014 16:16

    varēja jau pacensties arī priekš Windows Phone

    Reklāma