Web Analytics
More
    Reklāma

    LG rada telefona vāciņu ar apaļu caurumu

    Jaunākie raksti

    Īsi pirms ilgi gaidītās LG G3 viedtālruņa prezentācijas, LG Electronics iepazīstina ar īpaši šim viedtālrunim veidotot QuickCircle vāciņu. QuickCircle atļauj lietotājiem apskatīt visvairāk nepieciešamo informāciju uz displeja, neatverot telefona vāciņu. Vāciņa apļveida logā ir iespējams pārbaudīt laiku, veikt zvanus, sūtīt un saņemt īsziņas, uzņemt fotogrāfijas, klausīties mūziku vai saņemt atjauninājumus par savu veselību.

    LG QuickCircle vāciņš tiek piedāvāts piecās aizraujošās krāsās – Metāliski melnā, Zīda baltā, Mirdzoši zelta, Ūdens zaļā, kā arī Indijas rozā. Vāciņš ir izstrādāts tā, lai aizsargātu G3 sānu malas un nodrošinātu labāku satvērienu, vienlaikus saglabājot G3 oriģināli gludās līnijas. Lai akcentētu apļveida dizaina skaistumu, Smart Lighting logā rāda maigu, baltu, apļveida gaismu brīdī, kad vāciņš ir atvērts/aizvērts vai tiek saņemts zvans/teksta ziņojums.

    Reklāma

    QuickCircle vāciņam ir pieejama arī bezvadu lādēšanas savietojamība ar Qi saskarnes standartu. Tas ļaus izmantot LG G3 viedtālruņa bezvadu lādēšanas funkciju, neizņemot tālruni no vāciņa, tādējādi nodrošinot vēl lielāku ērtumu un pārvietojamību. Nākamajā mēnesī būs pieejams arī programmatūras izstrādes rīks (SDK), lai nodrošinātu izstrādātājiem iespēju pielāgot savus LG G3 viedtālruņus un izstradāt individuāla pielāgojuma funkcijas QuickCircle Case vāciņam.

    „Viedtālruņu ekosistēma pastāvīgi attīstās – vāciņi vairs nav paredzēti tikai aizsardzībai pret sitieniem un kritieniem,” stāsta LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). „Tie ir ideāls aksesuārs, lai iestrādātu papildu funkcijas un pievienotu vērtību mobilo ierīču vajadzībām.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ABS
    23.05.2014 14:19

    Ei tu nost, vai tik nebūs špikojuši dizainu no man atualetes poda ražotāja! Tam arī vāciņš ar caurumu vidū! :P

    Reklāma