Web Analytics
More
    Reklāma

    Anker universālais turētājs ļaus piestiprināt iPhone pie dažādām virsmām

    Jaunākie raksti

    Mobilo aksesuāru ražotājs Anker, iespējams, radījis diezgan sakarīgu aksesuāru iPhone MagSafe tehnoloģijai, kas ar universāla turētāja palīdzību ļaus to piestiprināt dažādām virsmām.

    Anker 620 MagGo Grip ir trīs ierīces vienā, jo tas var kalpot gan par atbalsta kāja, iPhone noliekot uz galda, stiprinājumu dažādām metāla virsmām un kā rokas aproce. Pats labākais ir tas, ka iPhone noturēšanai tiks izmantots stiprs magnēts un viedtālrunī iebūvētais MagSafe magnēts.

    Reklāma


    Līdz ar to tas nozīmē ļoti ērtu telefona pielikšanu pie cita magnēta. Protams, ideja nav nekas oriģināls, bet izskatās pēc visai noderīga ikdienas aksesuāra. Piemēram, MagGo Grip varēs pielikt pie trenažiera virsmas vai ledusskapja un pievienot iPhone, lai redzētu treniņa programmu vai recepti. Tāpat to varēs atstutēt uz galda, lai ērtāk redzētu ekrānu. Tikmēr iPhone būs iespējams piestiprināt dažādos leņķos.

    Turētājs ir pieejams trijās krāsās, un tas būs paredzēts visiem iPhone modeļiem, sākot no iPhone 12, kas pirmais saņēmis MagSafe tehnoloģiju. Anker 620 MagGo Grip cena ir 19,99 USD, kas nav pārāk augsta, un noteikti varēs noderēt ikvienam iPhone mīlim samniecībā tieši plašā pielietojuma dēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma