Web Analytics
More
    Reklāma

    “Epic Games” un “Lego” apvienojas, lai radītu metaversu bērniem

    Jaunākie raksti

    Metaversa jēdzienu savā biznesa attīstībā iekļauj arvien vairāk uzņēmumu, cerot uz solītajiem labumiem, ko šī jaunā pasaule nesīs. Tikmēr divi izklaides uzņēmumi – videospēļu izstrādātājs “Epic Games” un rotaļlietu ražotājs “Lego” – nolēmuši apvienoties, lai radītu metaversu bērniem.

    “Epic Games” izpilddirektors Tims Svīnijs saka, ka esot prieks apvienoties ar “Lego”, lai kopīgiem spēkiem metaversā izveidotu telpu, kas ir “jautra, izklaidējoša un paredzēta bērniem un ģimenēm”. Pašreiz gan plašāka informācija par šiem plāniem nav. Taču abi uzņēmumi apgalvo, ka gala rezultāts būšot ģimenei draudzīga virtuālā telpa, kur galvenais fokuss tiks likts uz bērnu drošību, labklājību, privātumu un digitālās pieredzes kontroli.

    Reklāma

    Tomēr šī apvienība, no malas raugoties, šķiet jēgpilna un mudina domāt par labu rezultātu. “Epic Games” ir liela pieredze virtuālo pasauļu veidošanā, par piemēru ņemot to pašu “Fortnite” videospēli. Savukārt “Lego” arvien labāk labāk izrāda savu videospēļu radītāja māku, ko pierāda “Lego Star Wars: The Skywalker Saga” spēle.

    Pagaidām nav zināms, kā šis metaverss bērniem varētu izskatīties, kad būs pieejams un kādās platformās izlaists. Taču, ja būs kas jauns, noteikti ziņosim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma