Web Analytics
More
    Reklāma

    “Threads” viena gada jubileju nosvin ar 175 miljoniem aktīvo lietotāju

    Jaunākie raksti

    Tieši pirms gada, 3. jūlijā, savu dienas gaismu ieraudzīja kompānijas “Meta” jaunākais projekts, “X” konkurents, mikroblogošanas vietne “Threads“. Lai arī sākotnēji tā saskārās ar zināmiem sarežģījumiem un kādu laiciņu nebija pieejama Eiropā, viss tomēr nokārtojās. Par “Threads” izaugsmi liecina arī pieaugošais lietotāju skaits, kas tuvojas 200 miljoniem.

    “Meta” vadītājs Marks Zakerbergs paziņojis, ka šobrīd “Threads” ir vairāk nekā 175 miljoni aktīvo lietotāju. Salīdzinājumam februārī šo vietni aktīvi izmantoja 130 miljoni lietotāju.

    Reklāma

    Svinot “Threads” jubileju, “Meta” dalījusies arī ar dažiem interesentiem skaitļiem, kas raksturo šīs vietnes lietotāju paradumus. Aktīvākie “Threads” lietotāji būs pamanījuši, ka lietotnē lielākoties tiek publicēti teksta, nevis attēlu ieraksti. To apstiprina arī dati, ka 63% no visām “Threads” ziņām ir teksta formātā. Nesen arī Latvijas lietotāju vidū bija diskusija par iecienītāko “Threads” ziņu formātu, kurā atklājās, ka cilvēki labprātāk vēlētos redzēt teksta ierakstus, jo attēlus taču varam skatīt “Instagram”. Tāpat “Threads” pa šo laiku izveidoti vairāk nekā 50 miljoni tagu, no kuriem trīs populārākie ir PhotographyThreads, BookThreads un GymThreads.

    Kopš palaišanas “Threads” ir ieviesis daudzas pieprasītas funkcijas, piemēram, tīmekļa lietotni, aktuālas tēmas un rediģēšanas iespēju. Lai gan lietotne diezgan līdzinās “X”, redzams, ka šī platforma atturas no politiskā diskursa, kas ir īpaši aktuāls šobrīd, kad norisinās ASV prezidenta vēlēšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma