Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ierīču labošanas rīki tagad pieejami arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Apple uzsācis 32 valstīs Eiropā piedāvāt ierīču mājās salabošanas iespēju, kas gan nav tik vienkārša, kā varētu vēlēties. Apple Diagnostics for Self Service Repair rīki bija pieejami ASV kopš pagājušā gada nogales, nu tie pieejami arī pie mums. Vismaz tā izskatās pēc Apple atbalsta lapas satura, konkrētas valstis nekur neatradu nosauktas.

    Apple Diagnostics for Self Service Repair rīki piedāvā salabot iPhone, Mac un Studio Display modeļus jau 33 valstīs un dokumentācija pieejama 24 valodās. Self Service Repair ietvaros pieejama visa dokumentācija, pamācības, oriģinālās Apple detaļas un tie paši instrumenti, ko izmanto Apple Store un Apple Authorized Service Providers. Self Service Repair šobrīd ļauj salabot 42 dažādas Apple ierīces, jaunākās ierīces ir MacBook Air ar M3 procesoru.

    Reklāma


    Viss gan nav tik vienkārši, kā varētu sākumā šķist. YouTube pieejami vairāki video, kuros skaidri parāda mākas lietotājiem grūti apejamus sarežģījumus. Bet gan jau Kristaps būs gatavs satura vārdā uzšķērst kādu iPhone un nomainīt tam ekrānu vai ko tamlīdzīgu.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    28.06.2024 16:19

    kas tie par mākas lietotājiem? 🤔

    Rausta plecus
    30.06.2024 10:54
    Reply to  Biteme

    Es arī par šo savu mākas galvu salauzu, bet nesapratu..

    Xiamuimui
    28.06.2024 19:36

    Noskatieties Louis Rossmann viedokli par šito farsu

    Reklāma