Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech izziņo Keys-To-Go 2 maza izmēra tastatūru planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru zīmols Logitech izziņojis jaunu maza izmēra klaviatūru Keys-To-Go 2, kas būs īpaši noderīga aktīviem ceļotājiem un planšetdatoru lietotājiem.

    Jaunā Keys-To-Go 2 klaviatūra, protams, tiek saistīta kopā ar iPad planšetdatoriem, taču tā kā tiek izmantots Bluetooth savienojums, to varēs lietot ar plašāku ierīču klāstu. Tās izmēri ir 250 x 105mm, bet augstums mainās no 4.25 līdz 8.97mm, un klaviatūras svars ir 222g. Lai to būtu drošāk ņemt līdzi ceļojumā, Keys-To-Go 2 ir aprīkota ar īpašu pārvalku, kuru var atlocīt un palikt zem tās.

    Reklāma

    Logitech Keys-To-Go darbojas kā atsevišķa klaviatūra, tāpēc planšetdatoru gadījumā būs nepieciešams arī iegādāties kādu papildu statīvu, lai ekrānu varētu novietot ērtā pozīcijā. Tā ir aprīkota ar dažādām funkcionālajām pogām, kā arī ļauj viegli pārslēgties starp trim ierīcēm, izmantojot bezvadu savienojumu. Klaviatūras pogu gājiens būs 1mm dziļš, un tiks izmantots saucamais “šķēru” mehānisms.

    Jauno klaviatūru darbinās baterija, un Logitech norāda, ka Keys-To-Go 2 ar to varēs lietot līdz pat trim gadiem. Aptuvenā cena Eiropā varētu būt 89.99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jurchiks
    21.06.2024 12:07

    Logitech izziņo, ka nofenderējis Apple klaviatūru dizainu. :D

    Reklāma