Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāmais iPhone SE 4 varētu kļūt dārgāks

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesenas baumas ziņo, ka gaidāmais jaunais “budžeta” klases iPhone SE 4 modelis ar lielajām dizaina izmaiņām saņems arī cenas pieaugumu.

    Publiskotā informācija norāda, ka sadārdzinājums varētu būt 10% apmērā, tomēr Apple nevēlas, lai šis iPhone modelis pārsniegtu 500 USD robežu. Mūsu platuma grādos tas nozīmētu, ka cena tuvotos 600 EUR slieksnim, un kāds gan vairs tas ir budžeta klases tālrunis. Protams, Apple skatījumā gan tas tā ir.

    Reklāma
    Advertisement

    Cenu pieaugums, protams, uz globālās inflācijas nav nekāds pārsteigums. Tāpat jāņem vērā, ka gaidāmais iPhone SE 4 modelis lielā mērā būs balstīts uz iPhone 14. Tas beidzot atbrīvosies no arhaiskā dizaina ar priekšējo sākuma pogu, saņemot pilna izmēra priekšējo ekrānu. Tiek baumots, ka tas būs OLED tehnoloģijas ekrāns.

    Tāpat jauno iPhone SE 4 varēs normāli uzlādēt ar USB-C pieslēgvietu, kas nu jau ir obligāta jaunajos iPhone modeļos. Šo modeli varētu darbināt A16 Bionic procesors, kas tika izziņots reizē ar iPhone 14 Pro modeļiem. Tomēr atjauninātais “budžeta” klases iPhone SE ir gaidāms vien pēc gada.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvids Speriskas
    23.05.2024 21:14

    Sāka SE sēriju kā “Special Edition”, turpināja kā “Slum Edition”.

    Elektriķis
    23.05.2024 21:36

    Diez vai “mūsu platuma grādi” atšķiras no Ziemeļamerikas platuma grādiem :)

    Gunfastaruisaidsnis
    27.05.2024 22:33
    Reply to  Elektriķis

    Laikam atšķiras jo extra 140€ pieleca klāt pie cenas.. 500$ būs 460€ neviss 600€

    Reklāma