Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektroauto ražotājs Polestar prezentē savu viedtālruni – Polestar Phone

    Jaunākie raksti

    Kā jau iepriekš bijām vēstījuši, vakar tika oficiāli prezentēts Polestar Phone viedtālrunis. Principā tas ir Meizu 21 Pro, kas pārsaukts par Polestar Phone. Tam ir flagmaņa cienīga specifikācija – ierīce ir aprīkota ar jaudīgo Snapdragon 8 Gen 3 čipkopu, trīs kameru komplektu ierīces aizmugurē, kā arī ietilpīgu 5050 mAh akumulatoru un 80W ātro uzlādi. Telefonam ir 6.79 collas liels LTPO AMOLED tipa displejs ar 120Hz atsvaidzi un 21:9 malu attiecību. Ierīce būs pieejama ar 16GB operatīvo un 1TB iebūvēto atmiņu.

    Reklāma


    Lai ierīcei piešķirtu unikālu dizainu un funkcijas, telefonā ir uzstādīta Polestar Phone OS vārdā nosaukta Android modifikācija (kas ir Meizu FlyMe OS modifikācija). Tās dizains ir pielāgots Polestar mašīnās iebūvētās multimediju sistēmas dizainam. Ar Polestar Link funkcijas palīdzību šo telefonu varēs savienot ar Polestar automašīnām.

    Kā jau tagad modīgi, Polestar Phone prezentācijas pasākumā tika veltīts liels uzsvars uz mākslīgā intelekta funkcijām. Proti, telefonā būs iestrādāta mākslīgā intelekta meklēšana, attēlu ģenerēšana un tekstu kopsavilkumu veidošana.

    Pagaidām šis telefons tiks pārdots Ķīnā un maksās  ap 1020 ASV dolāriem. Šobrīd netiek sniegta informācija par šī telefona globālo pieejamību un cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    24.04.2024 10:50

    Vai tajā polephone var apvilkt kā samsungā?

    Gundars
    25.04.2024 13:58

    Auto biznes neaizgāja.. ai, bliezīs telefonus!

    Reklāma