Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI ienāk arī pārnēsājamo akumulatoru biznesā

    Jaunākie raksti

    Populārais dronu un kameru ražotājs DJI ienāk arī pārnēsājamo akumulatoru biznesā un izlaiž pirmos divus produktus – DJI Power 500 un Power 1000. Abas ierīces ir aprīkotas ar LFP tipa akumulatoru šūnām, kas nodrošina augstāku drošības un ilgmūžības pakāpi salīdzinot ar NMC tipa akumulatoriem. Jaunajos produktos DJI ir iestrādājis īpašu Smart DC portu, kas ļauj ātrāk uzlādēt atsevišķus DJI produktus, piemēram, ražotāja izstrādāto dronu akumulatorus.

    Reklāma

    DJI Power 500 saņēmis 512Wh akumulatoru un spēj nodrošināt maiņstrāvu ar jaudu līdz 1000W. Ierīce sver 7.3kg. Savukārt, jaudīgākā DJI Power 1000 versija ir aprīkota ar 1024Wh akumulatoru un nodrošina līdz 2400W jaudu. Šim akumulatoram ir arī divi USB-C porti, kas katrs nodrošina 140W jaudu. Ierīce sver 13kg. Abas ierīces var uzlādēt vairākos veidos, tostarp, no Saules paneļiem vai mašīnas 12V lādētāja un to uzlāde var notikt 70 minūšu laikā. Akumulatori spēj pārslēgt darbības režīmus 0.02 sekunžu laikā un tādējādi tos var mēģināt izmantot arī kā nepārtrauktās barošanas avotus (UPS).

    Pagaidām DJI nenodrošina nekādu mobilo lietotni, lai kontrolētu šos akumulatorus, kā to dara, piemēram, EcoFlow, ko testējām pavisam nesen.

    EcoFlow DELTA Max pārnēsājamā akumulatora apskats

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    20.04.2024 14:25

    pārnēsamais:))) Bet nu skats varētu būt labs – iet pa ielu sieviete – vienā rokā “pārnēsamā” baterija, kamēr otrā – telefons, kas no tā lādējās

    dsfd
    21.04.2024 22:39
    Reply to  Profs

    šie labi noderētu Ukrainas frontē. Ar ģeneratoru salādē šos akumulatorus drošā vietā blakus frontei un tad tos aizved uz fronti. Droniem jālādē aķīšus nonstopā un tur nav baigi labi darbināt ģeneratorus, kuri taisa karstumu. Lai gan viņi jau profiņi tur un gan jau ierok dziļumā ģeneratoru un izpūtēju vēl izlaiž caur zemes dzesētāju

    Andrēc Bandēc
    22.04.2024 00:45
    Reply to  dsfd

    Tu domā ka krievi šauj pa katru ugunskuru?

    Reklāma