Web Analytics
More
    Reklāma

    Notepad beidzot saņēmis pareizrakstības pārbaudes iespēju

    Jaunākie raksti

    Microsoft turpina uzlabot savu produktu līniju, jo ilgās Notepad programmas vēstures laikā, tā beidzot saņēmusi iespēju pārbaudīt pareizrakstību. Šī iespēja gan būs pieejama vienīgi Windows 11 operētājsistēmas lietotājiem.

    Pagaidām pareizrakstības pārbaudi var izmantot testētāji, bet šī gada laikā tā nonāks pie visiem lietotājiem. Pareizrakstības pārbaude Notepad darbojas līdzīgi kā Word. Proti, nepareizi uzrakstītie vārdi tiks atzīmē ar sarkanu apakšsvītru, un ar peles labo klikšķi varēs izvēlēties to labojumu, ja nepieciešams. Papildu tam Microsoft ir izveidojis automātisko labošanu, turpinot rakstīt tekstu.

    Reklāma

    Kaut arī pareizrakstības pārbaude noteiktiem failu tipiem ieslēgsies automātiski, tomēr saucamajiem log failiem un tiem, kuri saistīti tieši ar programmēšanu, tie būs izslēgti. Kas skan diezgan loģiski, lai tiktu nodots un pārsūtīts pareizais saturs. To visu varēs kontrolēt arī pats lietotājs, pielāgojot uzstādījumus. Notepad Windows 11 versija jau ir saņēmusi rakstzīmju skaitītāju, kā arī automātisko dokumentu saglabāšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma