Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” pieņem darbā “Google DeepMind” līdzradītāju un turpina strauju virzību MI jomā

    Jaunākie raksti

    Microsoft” pie sevis izdevies pārvilināt kompānijas “Google” meitasuzņēmuma “DeepMind” un “Inflection AI” līdzdibinātāju Mustafu Sulimenu (Mustafa Suleyman). Vietnē “X” viņš paziņoja, ka pievienojas “Microsoft” kā izpilddirektors “Microsoft AI” komandai, kas ir atbildīga par patērētājiem domātajiem mākslīgā intelekta (MI) produktiem, tostarp “Copilot”, “Bing” un “Edge”.

    Savā piezīmē darbiniekiem “Microsoft” izpilddirektors Satja Nadella norāda, ka “pazīst Mustafu Sulimenu vairākus gadus un apbrīno viņu kā “DeepMind” un “Inflection” dibinātāju, kā arī kā vizionāru, produktu izstrādātāju un novatorisku komandu veidotāju, kurš veic drosmīgas misijas”. Nadella turpina, ka ar Sulimenu un citiem profesionāļiem “Microsoft” esot reālas iespējas radīt tehnoloģiju, kas kādreiz tika uzskatīta par neiespējamu un atbilst uzņēmuma misijai – drošā un atbildīgā veidā ikvienam cilvēkam un organizācijai sniegt MI priekšrocības.

    Jāpiezīmē, ka Mustafa Sulimens 2010. gadā līdzradīja MI uzņēmumu “DeepMind”, ko 2014. gadā iegādājās “Google”. Kādu laiku Sulimens darbojās kā “Google” MI produktu pārvaldības un MI politikas viceprezidents. Taču 2022. gadā viņš pameta “Google”, lai līdzdibinātu jaunuzņēmumu “Inflection AI”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma