Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple vienuviet apkopojis savu produktu dokumentāciju

    Jaunākie raksti

    Bez liela pompoza Apple nesen izveidojis mājaslapu, kurā vienuviet pieejama dažāda veida tehniskā informācija, lietotāju instrukcijas un programmatūras izmaiņas visiem uzņēmuma produktiem.

    Iepriekš šāda veida informācija bija jāmeklē dažādās mājaslapās un resursos, bet tagad to ir iespējas izdarīt vienā lapā. Jaunajā Documentation mājaslapā būs iespējams atrast informāciju par produktu tehnisko specifikāciju, lietošanas vadlīnijām, labošanas instrukcijas, programmatūras informāciju, iespēju lejupielādēt programmatūru, kā arī citu noderīgu informāciju.

    Produktu sarakstā atrodas gan aktuālie, gan jau krietni senāk izlaistie Apple produkti, piemēram, pirmie iPhone, iMac, Apple Watch un arī jaunās Vision Pro brilles, kā arī datoru monitori un aksesuāri. Protams, lai ātrāk un ērtāk orientētos plašajā informācija, to būs iespējams meklēt pēc atslēgas vārdiem.

    Cik bieži jūs esiet meklējuši Apple ierīču informāciju oficiālajās lapās iepriekš?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Peldošā komata kļūda
    23.03.2024 18:42

    Nočekoju pāris mapes/devaisus. Specene un lietotāja instrukcija. Kaut kā pavāji…

    Biteme
    24.03.2024 18:12

    viņiem tādas nebija? parasti tak visiem ir saits support.acme.com – apple par to iedomājās tik tagad, jeb viņi ticēja ka āboļmantas ir tik lieliski izdomātas, ka nekāda dokumentācija nav vajadzīga.

    Kursors.lv
    24.03.2024 18:30
    Reply to  Biteme

    Nebija šādā veidā apkopotas informācijas. Kad tur sāks likt vairāk dokumentācijas, būs pavisam labi.

    digitalk
    24.03.2024 21:10

    pēc tam, kā daudzi biezie kantori (kā Asus vai Intel), sāks likvidēt info par “vecajiem” dzelžiem, kuri vairs netiek atbalstīti, un šāda krājvieta pārvērtīsies par gandrīz bezjēdzīgu.

    Kursors.lv
    24.03.2024 21:41
    Reply to  digitalk

    Ja tā būtu, tad kāpēc šajā jaunajā lapā varam atrast info par 2008. gadā izlaistu iPhone 3G?

    digitalk
    24.03.2024 22:00

    tāds pieņēmums tika izteikts tāpēc, ka Henrijs ierastajā manierē “izdaiļojis” tulkojumu ar “visas aktuālās”, kaut arī tagad aizejot izlasīt oriģinālu redzams, ka par aktuālajām tur nekas nav teikts.

    Reklāma