Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās “Apple Vision Pro” brilles varētu tikt izziņotas 2025. gada vidū

    Jaunākie raksti

    Vēl šobrīd nerimst tracis un sajūsma ap “Apple” viedajām brillēm “Vision Pro”, kuras, starp citu, arī Henrijs jau paspējis mazliet izmēģināt. Taču uz veciem lauriem gulēt nevar un jāiet uz priekšu. Gluži kā ar pārējām “Apple” ierīcēm arī no “Vision Pro” var sagaidīt nākamo paaudzi, kas, visticamāk, būs pieejamāka un ar uzlabotu veiktspēju. Jauns ziņojums apstiprinājis iepriekš baumoto, ka “Apple” nākamās paaudzes “Vision Pro” brilles varētu tikt izziņotas jau pēc aptuveni pusotra gada.

    Ja šī informācija izrādīsies patiesa, tad nākamās “Vision Pro” viedās brilles varētu tikt izziņotas pēc 18 mēnešiem jeb ap 2025. gada vidu, vēlākais – 2026. gada sākumā.

    Reklāma


    Parasti “Apple” jauno produktu izstrādes cikls var būt diezgan garš un ilgt vairākus gadus. Taču, kad uzņēmums nolēmis izveidot esoša produkta nākamo versiju, tas parasti prasa vairāk nekā gadu. Līdz ar to ir diezgan ticams, ka “Apple Vision Pro 2” varētu tikt izziņotas “WWDC 2025” laikā vai mazliet vēlāk. Jāatgādina, ka pirmās paaudzes viedās brilles “Apple” izziņoja “WWDC 2023” ietvaros.

    Tāpat tiek baumots, ka “Apple” izstrādā lētāku “Vision Pro” versiju, kas būs vairāk domāta parastiem mirstīgajiem. Tās pie pirmajiem pircējiem varētu nonākt 2025. gada beigās. Pagaidām nav skaidrs, vai runa ir par vienu ierīci vai arī “Apple” vienlaikus strādā pie divām “Vision Pro” versijām – parastās un budžeta.

    Pirmie iespaidi par Apple Vision Pro paplašinātās realitātes brillēm

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zigurds
    23.02.2024 07:55

    Kas tas tāds? Kādai redzei, + vai -?

    Reklāma