Web Analytics
More
    Reklāma

    Vienu dienu pēc kļūšanas publiski pieejamam “Bluesky” reģistrējušies teju miljons lietotāju

    Jaunākie raksti

    Burtiski pirms dažām dienām “X” (“Twitter”) alternatīva, atvērtā pirmkoda decentralizētā lietotne “Bluesky” kļuva pieejama ikvienam interesantam, atsakoties no ielūgumu sistēmas. Tas radījis lielu interesi par šo lietotni, jo pēc tās atvēršanas visiem tajā reģistrējušies gandrīz miljons jauno lietotāju.

    Ziņots, ka vienu dienu pēc tam, kad “Bluesky” kļuva pieejama ikvienam, tā piesaistījusi vairāk nekā 850 000 interesentu, kuru skaits turpina pieaugt. Līdz ar to šobrīd kopējais šīs mikroblogošanas platformas lietotāju skaits pārsniedz četrus miljonus, kas apliecina, ka par šo Džeka Dorsija radīto lietotni ir diezgan liela interese.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka “Bluesky” apmēram gadu bija pieejama beta versijā un darbojās uz ielūgumu principa. Neskatoties uz to, lietotnei līdz šim bija izdevies savākt ap trīs miljoniem lietotāju. “Bluesky” kā “Twitter” iekšējais projekts tika radīts 2019. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    09.02.2024 10:45

    Mastadon2, kas lēnām mirst. Nekur īsti nevar atrast pogu share on mastadon… same here. Top platformās nav iespējams koplietot saturu šajās vietnēs….

    spt-
    09.02.2024 21:09

    Kas tas īsti ir? Twitter 2.0?

    Kursors.lv
    09.02.2024 23:01
    Reply to  spt-

    Jā, tā ir viena no Twitter/X alternatīvām.

    Den
    11.02.2024 11:30

    Kam šis brīnums piedēr, kāpēc man tur reģistrētos? Un kas par stulbu nosaukumu!

    Aaa
    11.02.2024 13:48

    Ja tas funkcionāli nepiedāvā neko būtiski savādāku vai jaunu, bet gan ir principā twitter klons, tad pa lielam bezcers. Savāksies tur kkādi mūžīgie opozicionāri pa dzīvi, twitter apbižotie, kāda čupiņa ziņkārīgo, kuri tā arī tur neatgriezīsies, bet pie “lietotāju” skaita, protams, skaitīsies un viss. Bezcers.

    Reklāma