Web Analytics
More
    Reklāma

    “Galaxy AI” šogad būs pieejams 100 miljonos “Samsung Galaxy” ierīču

    Jaunākie raksti

    17. janvārī “Samsung” prezentēja savu jauno viedtālruņu sēriju “Galaxy S24”, kas aprīkota ar mākslīgā intelekta (MI) funkciju komplektu “Galaxy AI”. Uzņēmums ir apstiprinājis, ka jaunās iespējas šī gada pirmajā pusē būs pieejamas arī vecākiem “Samsung Galaxy” modeļiem. Savukārt visa šī gada laikā “Galaxy AI” varētu būt pieejams jau 100 miljonos “Galaxy” mobilo ierīču.

    “Samsung Electronics” prezidents TM Rohs arī atklāja, ka, neraugoties uz izmaksām, kas saistītas ar “Galaxy AI” izstrādi, šīs funkcijas paliks brīvi izmantojamas līdz 2025. gadam. Pagaidām gan uzņēmums nav paziņojis, kas notiks pēc šī laika un vai lietotājiem būs jāiegādājas, piemēram, abonements, lai tās turpinātu lietot.

    ReklāmaAdvertisement

    Jāpiezīmē, ka “Galaxy AI” funkciju komplekts sniedz jaunus veidus, kā sazināties, tulkot tekstu, sameklēt un apkopot informāciju, uzņemt un apstrādāt fotogrāfijas. Te dažas no šīm iespējām:

    • “Circle to Search ar Google”. Šī funkcija ļauj uzņemtajā attēlā apvilkt interesējošo priekšmetu un sameklēt identisku vai līdzīgu lietu “Google” meklētājā.
    • “AI Live Translate Call” – reāllaika zvana tulkojums abos virzienos. Šī funkcija nodrošina automātisku un reāllaika zvana tulkošanu, kā arī piedāvā sarunu pārvērst teksta formā.
    • “Chat Assist” – piedāvā atbildēt uz īsziņām, e-pastiem dažādos stilos, kā arī pielāgo ziņojuma noskaņu atbilstošajai situācijai.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    31.01.2024 13:11

    Labprāt atteiktos no šīm AI funkcijām apmaiņā pret būtisku atlaidi ierīces iegādei.

    Biteme
    31.01.2024 13:23
    Reply to  Ivis

    Samsung telefonu sākumcena – pusotra simta euro. Kur vēl lētāk?

    Ivis
    31.01.2024 15:10
    Reply to  Biteme

    Nez, kuru pusotrsimtnieku paredzēts apdāvināt ar AI? :D
    Tur var sanākt retardēts AI

    Biteme
    31.01.2024 16:08
    Reply to  Ivis

    Ja tēmē uz dārgo galu, tad jau nepērc par pēdējo naudu. Un kas tā par iedomu ka jauno karsto tēmu kāds tagad metīs nopakaļ par puscenu? Nē, AI ar atlaidi gaidi kad būs izdomāts kads cits vietā, par ko prasīt papildus naudu.

    Atis
    31.01.2024 21:09

    Samsung nevar liktiem mierā.. tas besīgais bixby ko neviens neiznamto, tagad šis.. cmon.. Ok telefonu bet tas bloatware…..

    Ziecha
    06.02.2024 06:30
    Reply to  Atis

    Bixby jau vairākus gadus nav manīts.. pat ja ir, nezinu kur ir, uz s22ultra.. vispār netraucē.. uz s10 laikam ir un netraucē.. bet AI funkcijas ar bixby salīdzināt ir nekorekti..

    Reklāma