Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” sāk atteikties no sava lētākā abonementa plāna bez reklāmām

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas gigants “Netflix” nupat publicējis savu 2023. gada 4. ceturkšņa finanšu pārskatu. Līdztekus tam uzņēmums paziņojis, ka sākot no šī gada 2. ceturkšņa Kanādā un Lielbritānijā vairs nebūs pieejams tā lētākais abonementa plāns bez reklāmām “Basic”. Paredzams, ka vēlāk arī citviet šis abonements pazudīs no piedāvājuma.

    Jau kopš pērnā gada jūlija jaunie lietotāji nevar reģistrēties “Basic” abonementa plānam, taču drīzumā arī pašreizējie abonenti vairs nevarēs saglabāt pieeju tam. Līdz ar to lietotāji būs spiesti izvēlēties starp diviem dārgākajiem “Netflix” plāniem bez reklāmām – “Standard” (9,99 EUR/mēnesī) un “Premium” (11,99 EUR/mēnesī) vai paņemt lētāku plānu ar iekļautām reklāmām, kas daudzviet, ieskaitot Latvijā nemaz nav pieejams.

    Reklāma

    Bez paziņojuma par atteikšanos no “Basic” abonementa plāna “Netflix” dalījās arī ar 2023. gada 4. ceturkšņa svarīgākajiem skaitļiem. Piemēram, gada pēdējā ceturksnī uzņēmuma klientu lokam pievienojās 13,1 miljons abonentu, sastādot kopā 247 miljonus lietotāju visā pasaulē. Uzņēmums arī gūst vērā ņemamus panākumus spēļu jomā. Pērn trīskāršojusies lietotāju iesaiste šajā jomā, ko ievērojami veicināja videospēļu “Grand Theft Auto” triloģija, ko “Netflix” piedāvā no 14. decembra. Tā tiek uzskatīta par “Netflix” veiksmes stāstu lietotāju iesaistes ziņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opel
    26.01.2024 19:01

    Latvijā to grand theft auto nerāda, ja? Vai man vienam karma neattēlo searchā?

    REALAIS
    26.01.2024 19:37
    Reply to  Opel

    Nerāda kā? Tu domā GTA spēles? Tās jau ir jāielādē no Google play vai Apple store.

    bobis
    03.02.2024 18:09

    Labi ka netflix neparvalda latvijas valsti.

    Reklāma