Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen kacina ar pirmo modernizētā Golf 8 attēlu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen gatavo Golf 8 modeļa modernizēto versiju jeb feisliftu, kam pie klientiem būtu jānonāk pārskatāmā nākotnē. Autoražotājs publicējis pirmo aptumšoto attēlu ar modernizēto Golf, kurā varam gūt zināmu ieskatu tajā, kas VW ir padomā, modernizējot savu bestselleri.

    Šā gada pirmajos 11 mēnešos VW pārdevis 166 304 Golf eksemplārus, liecina DataForce dati, kas Golf padara tikai par septīto pārdotāko mašīnu savā klasē visā Eiropā. Volkswagen zīmola vadītājs Tomass Šēfers apstiprinājis, ka modernizētā versija pie klientiem ieradīsies jau nākamgad.

    Reklāma

    No attēla noprotams, ka redzēsim atšķirīga stila priekšējos lukturus. Tāpat autoražotājs sagatavojis izgaismotu VW logo uz priekšējās radiatora restes un arī LED joslu visa auto platumā, ko iepriekš esam novērojuši citos modeļos.

    Ir zināms, ka pilnīgi jauns devītās paaudzes Golf plānots ap 2028. gadu, kas jau būs būvēts uz jaunās paaudzes SSP platformas. Pagaidām izteikumi liek domāt, ka līdz ar paaudžu maiņu Golf pāries elektriskajā ērā, atsakoties no iekšdedzes dzinējiem. Tiesa, līdz 2028. gadam vēl kāds laiciņš jānodzīvo, turklāt VW koncerns pēdējo pāris gadu laikā vairākkārt iepauzējis vai atlicis dažādus projektus. Nevar izslēgt, ka arī devītās paaudzes Golf vienā vai otrā veidā vēl izmantos iekšdedzes dzinējus, bet pagaidām atliek sagaidīt tā saucamo Mk 8,5 Golf, proti, feisliftu šobrīd aktuālajam modelim.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    24.12.2023 23:20

    Kacina, es teiktu loti garam teikts. No ta foto atteela, tas izskatas loti drausmigi un kropligi.

    Biteme
    27.12.2023 01:27
    Reply to  Oskars

    Kakcina

    Pičs
    25.12.2023 23:55

    Būs vai vācu viedie kungi šo “ploretariāta” auto aplaimojuši ar gaismiņu klimata kontroles indukcijas plīts svītriņai? Vajadzētu spēt, jo, kā redzam, led sūdiņus bāž burtiski katrā spraugā.

    Krotow
    27.12.2023 00:43

    VW sen bija laiks mainīt nosaukumu uz abreaviatūru no “auto turīgajiem”. Kontingents, kam par godu kompāniju savulaik nosauca, viņu jaunos auto jau sen vairs nevar atļauties.

    karlis
    27.12.2023 09:26

    VW varētu nopirkt Trabant zīmolu, un tur montēt 2 golfu jaunās skaņās. un likt visu veco iekšā. Tad varbūt sāks atsist visu zaudēto.

    Reklāma