Web Analytics
More
    Reklāma

    Google PIxel viedtālruņi saņēmuši servisa režīmu un jaunu diagnostikas lietotni

    Jaunākie raksti

    Google Pixel viedtālruņu īpašnieki ar decembra atjauninājumu saņems pāris noderīgas funkcionalitātes, lai padarītu ērtāku un drošāku telefona labošanu.

    Pirmais jaunums ir servisa režīms jeb angliski sauktais Pixel Repair Mode, kas ļauj pasargāt lietotāja datus, lai meistariem tiem nebūtu piekļuve, bet joprojām darbotos pamata funkcionalitāte. Tas ļauj telefona informāciju nobloķēt, pirms to nodot kādam citam servisa cilvēkam, ļaujot veikt pamata telefona testus pēc remonta.

    Reklāma

    Līdzīgu servisa režīmu saviem viedtālruņiem piedāvā arī Samsung. Otrais jaunums, kas gan pagaidām darbosies tikai ASV tirgū, ir jauna Pixel Diagnostic lietotne. Ar tās palīdzību ir iespējams pārbaudīt, vai telefonam ir kādi defekti, kā arī vai tie ir reāli novērsti pēc remonta.

    Jaunā lietotne lieliski noderēs arī tiem, kuri ir gatavi pašu spēkiem labot savu Pixel viedtālruni, jo Google ļauj jebkuram iegādāties dažādas komponentes un piedāvā arī instrukcijas to nomaiņai. Piemēram, Pixel 8 Pro ekrāns maksā 229.99 USD, viss kameru bloks 199.99 USD, un baterija 42.99 USD. Interesanti, ka ir iespējams iegādāties arī Pixel Fold salokāmo ekrānu, kas maksā 899.99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ibiorio
    21.12.2023 11:45

    Starp citu, pixel telefoniem pēc pēdējā atjaunojuma tagad pieejami 5G zvani (VoLTE), tas par LMT tīklā.

    Pēča
    21.12.2023 12:11
    Reply to  ibiorio

    Smagi kļūdies. Parastie zvani neteik veikti caur ‘5G’ (ne arī 4G vai 3G)…. ‘Sarunu zvans’ tiek veikts caur GSM(2G) frekvencēm, jeb 1991 gada tehnoloģiju!
    Jo šai opcijai vienkaŗsi nav vajadzība, pēc lielākas datu caurlaidības un tas neko nedos, ja šo zvanu sūtīsi caur 5G frekvenci. Kvalitāte būs tā pati, samazināsies tikai frekvences viļņa attālums lai veiktu ko šādu(vajadzēs vēl vairāk torņus)

    Kas cits ir VoLTE vai ‘HD’ zvani, bet tā nekādi nav piesaistīta pie 5G, jo darbojas jau uz ‘3.5G’ jeb kopš ~2012 gada, šajā ziņā viss ir atkarīgs no katra operatora un katra modeļa atbalsta, konkrētajā tīklā lai aktivizētu šo papildus opciju.

    5G(un parejie G) norāda attiecīgās tehnoloģijas INTERNETA ātrumu un to zonu.
    Jeb 5G zona varēsi vēl ātrāk attaisīt kursoru lai izlasītu savas iemīļotakās tehnoloģiju ziņas nevis ‘ātrāk’ sarunaties ar otru personu. ;)

    Last edited 4 months ago by Pēča
    ibiorio
    21.12.2023 13:20
    Reply to  Pēča

    Paldies par paskaidrojumu :)

    Reklāma