Web Analytics
More
    Reklāma

    Pixel Fold īpašnieki jau pēc pirmās ierīces lietošanas dienas ziņo par ekrāna problēmām

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā pie lietotājiem beidzot nonāk jaunais Google saliekamais viedtālrunis Pixel Fold, un jau pirmajā dienā lietotāji sūdzas par salokāmā ekrāna problēmām, kas noteikti nerunā par labu Google.

    Protams, šādas problēmas nav nekas jauns, jo savulaik pirmās paaudzes Samsung Galaxy Fold tālruņi pat tika atsaukti neilgi pēc tam, kad tie nonāca pārdošanā, lai mainītu ekrāna tehnoloģiju. Google Pixel Fold lietotāji ziņo par dažādām problēmām. Viena no tām ir vienkārši OLED ekrāna darbības pārtraukšana. Tas varētu būt noticis pateicoties gružiem, kas nokļuvuši starp ekrānu un aizsārgājošo pārklājumu, kas tikuši saspiesti, kad telefons aizvērts.

    Reklāma


    Citi lietotāji ziņo par iespiedumiem ekrāna vietā, kur tas salocās. Tiesa, ekrāns joprojām turpina strādāt. Savukārt daļai Pixel Fold īpašnieku sāk lobīties nost aizsargekrāns, kas jau izskatās saskrāpēts. Tas it nemaz nepārliecina par telefonu un ekrānu izturību. Vēl citi ziņojuši par rozā līnijas parādīšanos ekrānā vien pēc pāris stundu lietošanas. Katrā ziņā pirmajā dienā problēmu skaits ir diezgan liels un plašs.

    Google komentējusi, ka katram īpašniekam nepieciešams vērsties pie uzņēmuma, lai problēmas tiktu izskatītas un sniegts remonts. Tāpat uzņēmums kopā ar iFixit sniedz iespēju katram drosmīgajam pašam mēģināt labot ekrānu. Kā jau minēju, tad problēmas ar salokāmajiem telefoniem nav nekas jauns, jo pat ceturtās paaudzes Fold un Flip telefonus joprojām skar tehniskie brāķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    02.07.2023 10:58

    Kāpēc vērsties pie ražotāja vai pārtraukt garantiju, atverot verķi? Atgriezt turpat kur pirkts un tad lai Gugle pati salabo ekrānus un sūta atjaunotos foldus uz Latviju nogrūst jūsmiņiem)

    Sergejs
    05.07.2023 11:05

    Kurš nu būto domājis ka tā notiek ar lokāmiem ekrāniem?
    Ja vajag nogriezt drāts gabalu bet knaibles nav pa rokai var to drāti turpu šurpu strauji palocīt vienā un tai pašā vietā un tā pati pārtrūks. Kurš šim paņiemienam netic vai par tādu nezin (tagad tādu ir daudz, it īpaši starp marketologiem kas tos ekrānus izdomājuši ) var pats pamēģināt.

    MacBeton
    06.07.2023 07:44

    Kas būs nākamais debīlisms? Saritināms ekrāns?
    Varēs sarullēt un iebāzt ānusā…

    Reklāma