Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla automašīnās tagad būs iebūvēta Apple Podcasts lietotne

    Jaunākie raksti

    Gaidāmajā progammatūras atjauninājumā Tesla automašīnām parādīsies Apple Podcasts lietotne, nodrošinot ērtu piekļuvi saviem iecienītākajiem raidierakstiem.

    Kaut arī Tesla programmatūra joprojām neatbalsta Apple CarPlay sistēmu, liekot lietotājiem izmantot paša uzņēmuma izveidoto informācijas un izklaides pārvaldības sistēmu, beidzot notiks nelielas izmaiņas. Tā kā nav pieejams CarPlay, līdz ar to iPhone īpašniekiem Tesla automašīnās nav pieejamas populārās Apple lietotnes, lai ērtāk izmantotu plašo ekosistēmu.

    Tomēr tagad būs pieejams vismaz Apple Podcasts serviss. Taču lai to varētu reāli izmantot, būs nepieciešams abonēt Premium Connectivity plānu, kas izmaksās 9.99 USD mēnesī. Papildu tam svētku programmatūras atjauninājums nesīs citus uzlabojumus. Piemēram, automātisko zvanīšanu glābšanas dienestiem tad, kad mašīnā būs nostrādājis gaisa spilvens.

    Savulaik tieši Apple Podcasts straumēšanas serviss izcēla gaismā raidierakstus un arī šobrīd ir ērta izvēle Apple ekosistēmā esošajiem lietotājiem, kaut arī tie paši podkāsti ir pieejami Spotify, kuram ir lielāka lietotāju bāze.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma