Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmās automašīnas ar nākamās paaudzes Apple CarPlay varētu būt pieejamas šogad

    Jaunākie raksti

    Jaunā un nākotnes Apple CarPlay versija tika izziņota jau pagājušā gada vasarā uzņēmuma izstrādātāju konferencē WWDC22, bet joprojām tā nav pieejama nevienā auto.

    Tomēr neskatoties uz to, ka būs pagājis gandrīz pusotrs gads, Apple joprojām plāno piedāvāt nākamās paaudzes CarPlay šajā gadā. Šī programmatūra pilnībā pārvaldīs auto, un būs pieejama gan autovadītāja panelī, gan ierastajā centrālajā kontroles panelī. Pēc Apple vārdiem tā būs iPhone līmeņa pieredze automašīnā.

    Joprojām visa šī skaistā informācija un potenciālā dizaina bildes ir pieejamas Apple mājaslapā. Tāpat ir saglabāts paziņojums, ka potenciālie pirmie auto modeļi ar šo CarPlay versiju tiks izziņoti 2023. gada beigās. Un mums vēl ir palikuši divi mēneši. Tā kā Apple savā mājaslapā parasti uztur aktuālāko informāciju, tad jādomā, ka šie auto modeļi vēl tiks izziņoti.

    Iespējams, ka tas varētu notikt 30. oktobrī, kad notiks otrā rudens produktu prezentācija, taču tā būs saistīta ar Mac datoriem. Nākamās paaudzes CarPlay ir gatavi atbalstīt tādi auto zīmoli, kā Audi, Volvo, Honda, Mercedes Benz, Ford, Renault, Porsche u.c. Tomēr vēl būs jāpavada atlikušie gada mēneši, lai spriestu, vai Apple izdevies pildīt solījumus. Katrā ziņā jaunā CarPlay versija izskatās ļoti interesanti.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Trx450
    31.10.2023 09:04

    Būs jāpērk jaunais modelis, lai būtu jaunais apple car play

    Kā tad ir?
    31.10.2023 09:27

    Raksts publicēts 31.oktobrī un ir atsauce uz 30.oktobra prezentāciju! Vai tika kaut kas izziņots?

    Reklāma