Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple vairs neļaus citām saziņas lietotnēm māžoties ar iMessage

    Jaunākie raksti

    Apple brīvdienās aizlāpīja iespēju, kas ļāva Android lietotājiem izmantot iMessage saziņu. Nu vairs trešo pušu lietotnes netiek pie iMessage, lai piedāvātu Android lietotājiem zilos čata burbuļus. Vienlaikus Apple paziņojuši, ka šāds solis sperts drošības vārdā.

    Vēl iepriekšējā nedēļā Eiropa bija gatava atzīt, ka iMessage nav gana nozīmīgs serviss, lai uz to attiektos vairāki godīgu konkurenci nodrošinoši noteikumi. Lai nodrošinātu godīgu konkurenci, Eiropas Savienībā (ES) kopš šī gada maija spēkā ir Digitālo tirgu likums, kura mērķis ir nodrošināt godīgu konkurenci un to, ka dažādas platformas tiešsaistē darbojas taisnīgi. Noteikumi attiecas uz virkni lielo uzņēmumu, tai skaitā Apple un Microsoft, kuri jau paspējušas paust iebildumus.

    Reklāma


    Daļēju vainu būtu jāuzņemas arī Nothing, jo tieši Nothing ļoti publiski iesāka šo visai riskanto danci ar Apple. Kamēr uz iMessage glūnēja Eiropas visuredzošā acs, Apple bija mierīgs kā iepelējusi auzu biezputra. Tikko izskanēja runas, ka tomēr iMessage netiks no Eiropas puses pieskatīts un regulēt, uzreiz Apple spuras ir gaisā.

    Beeper Mini ir vēl viens lielais cietējs, kas piedāvāja iMessage izmantošanu kopā ar Android ierīcēm. Šobrīd Beeper Mini nedarbojas, bet izstrādātājs jau sola, ka tuvāko dienu laikā viss tiks sakārtots un iMessage atgriezīsies Android lietotāju ikdienā.

    AvotsYahoo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.12.2023 13:53

    Un?

    Sergejs
    11.12.2023 14:26
    Reply to  Krotow

    Kā un??? “Vsjo propalo, gips snimajut, klient ujezžajet!”

    Krotow
    12.12.2023 12:36
    Reply to  Sergejs

    :D Kā iPhone nelietotāju pavisam nesatrauc.

    Last edited 4 months ago by Krotow
    Reklāma