Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPad mini un iPad Air planšetdatori OLED displejus saņems 2026. gadā

    Jaunākie raksti

    Apple mērķiem aprīkot ar OLED tehnoloģijas ekrāniem var pievienot divus jaunus produktus – planšetdatorus iPad mini un iPad Air. Tiesa, tas notiks vien pēc trim gadiem, 2026. gadā.

    Līdz šim ar OLED ekrāniem ir aprīkoti vienīgi iPhone viedtālruņi un Apple Watch viedpulksteņi, tāpēc ka šī tehnoloģija ir ļoti dārga. Attiecīgi, jo lielāks ekrāns, jo lielākas izmaksas, un iepriekš nosauktie ir ar vismazākajiem ekrāniem Apple produktu saimē. Tikmēr OLED tehnoloģija ļauj iegūt ļoti kontrastējošu un dzidru attēlu, jo atsevišķi tiek izgaismota katra gaismas diode.

    Sagaidāms, ka nākamajā gadā OLED ekrānu saņems dārgākie un jaudīgākie iPad Pro planšetdatoru modeļi, kas arī būs jauna tehnoloģiskā pāreja šīm ierīcēm. Vēl pēc diviem gadiem sekos iPad mini un iPad Air. Iespējams, ka izmantojot jauno tehnoloģiju iPad mini izmērs palielināsies līdz 8.7 collām iepriekšējo 8.3 vietā. Tikmēr iPad Air saglabās ierasto 10.9 collu izmēru.

    Šajā kontekstā gan nesakrīt baumas par lielāka izmēra iPad Air, ko Apple varētu gatavot, bet, iespējams, ka tas nav iekļauts konkrētajā sarakstā. Tāpat 2026. gads varētu būt ļoti nozīmīgs pašam uzņēmumam pārejā uz OLED ekrāniem, jo līdz 2027. gada Apple plāno pilnībā atteikties no LCD displeju tehnoloģijas. Vēl tikai palicis jautājums, kad tos sāks saņemt MacBook datori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    22.11.2023 09:47

    Vai tik tas atkal neliecina, ka ābolu kompānija sev vairs nav inovāciju kompānija, bet mārketinga?

    Reklāma